Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ülőfürdő miatt lehetek tágabb...

Ülőfürdő miatt lehetek tágabb odalent..?

Figyelt kérdés
Egy ideje ülőfürdőt veszek esténként az aranyerem miatt, az este folyamán megjegyezte párom hogy tágabb vagyok lent.. soha nem mondott nekem ilyet és nem is értem a feltételezést hiszen már jó ideje nem voltunk együtt, és soha az évek alatt nem mondott nekem ilyet. Lehetek tágabb az ülőfürdő miatt?

nov. 10. 08:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Cickafark teát kaptam egyébként a gyógyszertárban.
nov. 10. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
A melegvíz miatt lazulnak az izmok.
nov. 10. 08:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. 🙂
nov. 10. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Dehogyis lehetsz tágabb. A hüvely rugalmas falú szerv, nem tágul ki csak azért, mert ülőfürdőt veszel.
nov. 10. 10:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem mert "odabent" nem volt senki és semmi jó ideje. A párom szerint mégis tágabb.. amit nem értek miért.
nov. 10. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A párod szimplán ostoba, akinek nem sok fogalma van a női nemi szerv működéséről és anatómiájáról.
nov. 10. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a párod, hogy nem-e ő ment össze véletlenül...
nov. 10. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!