Felfázás vagy mi ez?
Lányok, nők
Fáj és csíp pisilés után körülbelül 4 5 éve mindig ha le hűl az idő
Csak 1 2 csepp jön ki az is piros
Nem kellemes állni se ülni
És kb 5percenként kell menni wcre
Felfázás?
Ha igen mit tegyek?
Ittam sok sok teát cickafark, tozegafonya, kamilla, csalán vesetea
Ülő fürdőket is végig jártam szódabikarbóna, só, cickafark, kamilla és tölgyfakéreg ülő fürdő és semmi
Annyi antibiotikumot szedtem már be az évek során hogy már a gyomrom megy tőlük tönkre
C vitamint szedek urinal szirupot tozegafonya lé stb stb
Segítsetek legyszi
Köszönöm ♥️
Hányéves vagy?
Volt labor? Mi az eredmény?
"Ittam sok sok teát cickafark, tozegafonya, kamilla, csalán vesetea
Ülő fürdőket is végig jártam szódabikarbóna, só, cickafark, kamilla és tölgyfakéreg ülő fürdő és semmi
Annyi antibiotikumot szedtem már be az évek során hogy már a gyomrom megy tőlük tönkre
C vitamint szedek urinal szirupot tozegafonya lé stb stb"
Az antibiotikumokat ki irta fel? Ahhoz menj vissza. Es ha megint felir egyet, akkor ne hagyd abba a harmadik napon, amikor pillanatnyilag ugy erzed, hogy mar jol vagy. Azert jon mindig vissza, mert sosem fejezed be az antibiotikum kurat. Ha nem veszed komolyan, akkor a vesed is tonkremehet. Ha van szexualis partnered, akkor ot is kezelni kell, hogy ne fertozzon vissza (akkor is, ha neki nincsenek tunetei).
Probalj meg urulogushoz menni, ha meg nem voltal. Ha voltal mar, akkor menj vissza hozza (vagy egy masikhoz, ha nem tetszett az elso).
Nagyon sok antibiotikumot szedtem azért volt már párszor az hogy 3 4 nap után abba hagytam
23 éves vagyok
Szóval végül is kiderült hogy vesekő és cista szóval antibiotikum ide vagy oda vese tea ide oda
Jarom az orvosokat meglattom mi lesz
Köszi azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!