Oktalan gyenge vérzés?
Múlt hónapban jártam nőgyógyásznál hasonló probléma miatt. 3 naposak a menstruációim, főképp gyenge, barnás színű vérzéssel és elvannak maradva a klasszikus mensis tüneteim, amik nálam szoktak lenni (hasmenés, hányinger) viszont görcsölni borzasztóan görcsölök. A borzasztó görcsölés alatt olyan görcsöket értek, hogy ágyból is nehezen tudok kimászni.
Baba nincsen elvileg, és nem találtak semmilyen eltérést, pedig volt vérvételem, illetve ultrahangom is.
Kihez forduljak ezen a ponton? Érdemes lenne egy magán nőgyógyászhoz elmenni?
Én elmennék magánba a helyedben, ha megengedheted magadnak anyagilag , igen.
Nálam is ez volt, gyenge menstruáció, tisztasági ali kellett. Elmentem magán nőgyógyászhoz, plusz magán endokrinológushoz, teljes hormonális kivizsgálásra. Pajzsmirigy gondot találtak, és progeszteron gondot is. Magánban komolyan vettek. Lehet persze, hogy nálad mások az okok, de mindenképpen addig menj, amíg egy orvos komolyan nem vesz és kivizsgál. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!