Észre vettem h nőként szőrösödik az arcom,miért?
Nagyban függ attól hogy milyen mértékben nő/milyen a szőr. Piheszőr mindenkinek kivétel nélkül van az arcán, ami lehet világosabb színű/gyengébb is, de sőtétebb is akár. Ha erre gondolsz szakáll és bajusz alatt akkor nem ajánlom leborotválni, mert nagyon csúnyán kipattogzik utána a bőr, és be is gyulladhat akár. Ez a fajta szőr amúgy természetes ott, és minden nőnek van.
Viszont ha ténylegesen szakáll nő ott, tehát rendesen erős, sötét és durva tapintású szőrzet akkor az tényleg egészségügyi eredetű. Nekem 3 pamacsban nő ugyanígy, rendesen vastagszálú, durva tapintású, erős szőr. Nálam inzulinrezisztencia okozza, de ki is szoktam amúgy szedni sima szemőldökcsipesszel. A piheszőrt az arcom két oldalán/államon egyszer próbáltam borotválni, két hétig gyulladt és pattanásos lett tőle az arcom szóval azt nem igazán ajánlom senkinek hogy leszedje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!