Ha egy nőnek szőrösödik a mellbimbója akkor az valamilyen betegség, hormon dolog lehet?
a roma nőknek mindnek szörös a bimbója
ez genetikai adotság
Nekem is szőrösödik, nem hiszem, hogy hormonális problémáim lennének, szimplán genetika.
Máshol mennyire vagy szőrös, és ez mennyire természetes nálad? Ha szerinted a felmenőid alapján kirívó, vagy valamikor megváltozott, esetleg más tüneted is van, akkor érdemes lehet endokrinológushoz menni.
Sajnos vagy nem sajnos, lany letemre eleg szoros vagyok mindenhol. Apumtol orokoltem en ugy tudom. VAGY ennyire eltorzult a mai vilag es ami normalis lenne mar nem latom normalisnak mert mindenki ugye mindenhol csupasz. Ebbol a szempontbol masokhoz tudom hasonlitani magam es pl az en karom is eleg durvan szoros.
Elmegyek azert egy dokihoz, biztos ami biztos. Ha nincs is bajom, legalabb megelozeskepp es hogy biztosra is menjek hogy nincsen semmibajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!