Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ismét candida?

Lehet ismét candida?

Figyelt kérdés
Csak jövő hétre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, de addig is gondoltam itt megkerdezem mit tudok tenni. Pár napja viszket a csiklóm, kissé vörös odalenn minden. Nincs kellemetlen folyásom, kellemetlen szagot se érzek. Pár hete volt candida fertőzésem, ott egyértelmű volt minden. Ez is lehet az? Mit tudok csinálni? A hüvelyemmel semmi gond most.

2021. okt. 19. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Venni valami gombaellenes krémet (pl. Canesten vagy Gynoxin krém) és kenegetni, míg nem jutsz el orvoshoz.
2021. okt. 19. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Használj tejsavas kapszulát. Rengetegszer volt a fogigátló miatt gombám. Persze, mindig a canestenhez nyúltam. Végül ráuntam, és csak tejsavas kapszulát használtam. Akármikor elkezdett viszketni vagy égni, már raktam be. Legalább egy éve semmi gond. Persze, most is, ha valami erősebb tünetet érzek, jön a tejsav, de nem emlékszek, hogy utoljára mikor volt rá szükség. Lehet év elején.
2021. okt. 19. 21:17
 3/4 anonim válasza:

#2-es

Mi a pontos neve annak amit használsz?😊

2021. okt. 29. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Gynophylus.
2021. okt. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!