Mi lehet a gond? És mi a megoldás?
Figyelt kérdés
15 hónapja szültem de még mindig furán érzem magam mintha nagyon tág lennék és mintha minden is egyben lenne odalent valamint vizelési problémáim is vannak nem tudom vissza fogni magától be indul valamint néha nyomást érzek.okt. 28. 10:17
1/5 anonim válasza:
A terhesség alatt a medencefenék izmai túlnyúltak (valószínüleg elötte is gyöngék voltak), emiatt van a gond.
A megoldás a Kriston Andrea: Intintornája, ami a túlnyult izomokat erösíti, gyakorlatilag az összes gondot megszünteti. Nekem sokkal súlyosabb szintröl állított mindent helyre kb fél év alatt.
Elvileg vannak tanfolyamok, de lehet kapni könyv illetve DVD formátumban is, ezen kívül a könyv fenn van a neten PDF-ként is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Plusz 1 hete bal oldalt fájdalmat érzek és ha a babám megnyomja a hasam az is nagyon fáj. Ez is attól lehet?
okt. 28. 10:29
3/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, lehet, hogy valami más apróság okozza, vagy rossz tartásban ülsz-állsz sokat
4/5 anonim válasza:
Sport, mozgás, intimtorna. Ha már terhesség előtt is túlsúlyos voltál, akkor a fogyás is fontos. De ameddig (ha ugyan) szoptatás, akkor ne vedd túl komolyra a diétát.
5/5 anonim válasza:
Én is a Kriston Intim női tornát javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!