Lányok ti nagydolog után mindig zuhanyoztok vagy néha nem gond ha maszatos lesz a tanga hátul?
Figyelt kérdés
okt. 26. 10:50
1/10 anonim válasza:
Egyik sem. Nem zuhanyozok minden alkalommal - márcsak azért is, mert pl munkahelyen erre nincs lehetöség -, de képes vagyok megtisztítani a fenekemet anélkül is, nem lesz maszatos a fehérnemüm.
2/10 anonim válasza:
Maszatos nem lesz, max egy kicsit szaros. Ha nem otthon végzed a nagydolgodat azért eléggé nehéz zuhanyozni utána. Nameg feltaláltak egy olyat hogy: WC papír, popsitörlő, nedves-száraz törlő.
3/10 anonim válasza:
Nem zuhanyzok, de mondjuk nedves wc papirt hasznalok. Es meg tudom torolni rendesen…:D
4/10 anonim válasza:
Nem lesz maszatos, mert képes vagyok normálisan kitörölni a sggem. Tudod, amíg kakás a papír, addig kakás a segged is.
5/10 anonim válasza:
Mindig letisztítom, nem kérdés.
Van rá több módszer is: zuhany, bidé.
Ha pedig nem vagy otthon, akkor nedves wc papír, vagy nedves törlőkendő, vagy "peri bottle".
Ha olyan az alsóneműd, az nagyon nagy gond. Igénytelen, és fertőzésveszélyes. Ugyanis a másik nyílás közel van, abba szépen beledörzsöli a tanga a bacikat.
6/10 anonim válasza:
Nem zuhanyzok, nem hordok tangát, ki tudom rendesen törölni
7/10 anonim válasza:
Hiányzott a lányok hogyan kakiltok perverz xD
Jövőheten jönnek a szuzes nőgyógyászos kérdések xD
8/10 anonim válasza:
Már volt ma egy szuzes nőgyógyászos kérdés!
9/10 anonim válasza:
Ha ki törlöd a segged normálisan akkor nem lesz "maszatos"... 😉
10/10 anonim válasza:
Nem tudok mindig zuhanyozni ezért maszatos lesz..N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!