Ha nagydolog után ha székletcsíkos lett a bugyim okozhat veszélyt?
Figyelt kérdés
Reggel a suliban kakiltan, eléggé lágy állagút. Pedig elég sokszor áttöröltem magam, papírral... Most pisiszünetben már ott virított a székletcsik. Semmi különleges, normál francia bugyim van, s fehér szinű. Most raktam a bugyimba wc papírt, hogy mégse érintkezten közvetlenül a bőrömmel. 17L2022. dec. 14. 10:26
1/8 anonim válasza:
Ugyan már, milyen veszélyt okozhatna?
2/8 anonim válasza:
Igen, mint az alienben átfogja marrni a bugyidat, nadrágodat, és még a földre esve is látszik majd a hatása.
3/8 anonim válasza:
Igen. Megfog fonnyadni a clitoriszod.
4/8 anonim válasza:
Vigyél magaddal nedves törlőt mert igénytelen a székletcsíkos alsónemű :(
5/8 anonim válasza:
Nekem minden alsógatyám "székletcsíkos", tehát szaros.
Megoldás: nem veszek fehér alsógatyát, csak sötétet.
27/F
6/8 anonim válasza:
Ha tangád lenne, a hüvelyedbe juthatnának a bacik - üdv a férfi válaszolóknak, a kérdés nem véletlen került kiírásra pont egy lánytól - így szerintem nem lesz gond. De hordj magaddal nedves törlőkendőt a táskádban!
7/8 A kérdező kommentje:
Külön köszönöm az utolsónak a hasznos választ, igen én is hallottam ilyesmiről, csak meg akartam nyugodni, hogy francia bugyiban mégsem annyira vészes.
5-ös, van, hogy színes fehérnemű van rajtam, mondjuk tesis napokon mikor menzeszelek.
2022. dec. 14. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!