A nőgyógyász gúnyt űz belőlem?!
Figyelt kérdés
Életemben először voltam nőgyógyásznál, mert menszesz alatt eléggé elkezdtem görcsölni. Az elején kérdezt az orvos, hogy van-e barátom, és ha igen, mikor voltam utoljára együtt vele, fájdalmas volt-e stb. Mikor mondtam, hogy nincs barátom, és szűz is vagyok, konkrétan kinevetett, és mondta, hogy nem létezik, hogy egy 18 év feletti nő még szűz. Majd kérdezte, hogy "Ki maga, szűz Mária? Vagy apácának készül? Önmegtartóztatás? Vallási okok?" Olyn dühös lettem, hogy legszívesebben felpofoztam volna. Viselkedhet így egy nőgyógyász? Más is járt már így? Egyébként férfi volt.okt. 26. 10:44
11/14 anonim válasza:
Kérdező hagyjad, tuti pasi mind. Majd az urológusnál megtudják milyen szar ez. Menj magánhoz ha tudsz
12/14 anonim válasza:
Sajnos sok az ilyen bunkó orvos és még a magán se garania. (Általában az idős dokik szokták magukat nagyon viccesnek gondolni ilyen beszólásokkal)
13/14 anonim válasza:
Én férfi vagyok de ezt a taknyot ott a rendelőben verném úgy szájba, hogy pofára esne. A tisztaság megőrzése erény es ne gyalázza a hit dolgait. Figyelmeztesd és ha nem javít, fel is jelenthető akár, ha nincs más megoldás.
14/14 anonim válasza:
Nyomi utolsó! Csak magadat járatod le a csicska dumáddal!
A kérdező szintén ostoba! Nyilván nem magánrendelésre ment. Ott kedvesek és betegorientáltak.
Trógerként meg elmész magánba, mert nem tudod kifizetni a rendes magánellátást! De a fityeszre szavazol(ha egyáltalán elmész szavazni)... a lényeg hogy megkapd a krumplit a kampányban meg anyád-apád a 13. havi nyugdíjat! A lényeges dolgok, mint az oktatás, egészségügy, versenyképes fizetés meg le van szarva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!