A nőgyógyász gúnyt űz belőlem?!
Figyelt kérdés
Életemben először voltam nőgyógyásznál, mert menszesz alatt eléggé elkezdtem görcsölni. Az elején kérdezt az orvos, hogy van-e barátom, és ha igen, mikor voltam utoljára együtt vele, fájdalmas volt-e stb. Mikor mondtam, hogy nincs barátom, és szűz is vagyok, konkrétan kinevetett, és mondta, hogy nem létezik, hogy egy 18 év feletti nő még szűz. Majd kérdezte, hogy "Ki maga, szűz Mária? Vagy apácának készül? Önmegtartóztatás? Vallási okok?" Olyn dühös lettem, hogy legszívesebben felpofoztam volna. Viselkedhet így egy nőgyógyász? Más is járt már így? Egyébként férfi volt.okt. 26. 10:44
1/14 anonim válasza:
Betegjogi képviselő. És azonnal keres másik orvost
2/14 anonim válasza:
(26 évesen vagyok szűz, 3 nőgyógyásznál jártam életembe de a tiedhez még csak hasonló élményem sem volt)
3/14 anonim válasza:
Menj magánhoz ha tudsz. Államiba ilyenek sajnos.
5/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdezö kitalált egy kamu sztorit, ilyenröl még soha sehol senkitöl sem hallottam, teljesen kizárt, hogy nem mese az egész!
6/14 anonim válasza:
5 egy olyqn országban élübk ahol szülésnél leordítanak hogy miért sikoltasz szerintem ez simán megtörténher
7/14 anonim válasza:
A nőgyógyász nem tud azzal mit kezdeni, ha szüzen vagy vérzés alatt mész. Korlátozza a vizsgálati lehetőségeket, kizárja a fertőzéseket, ha igaz.
Fájdalomra a patikában kapsz görcsoldót és fájdalomcsillapítót.
Egyéb kívánságokkal olyankor érdemes nőgyógyászhoz menni, ha a barátnők, a gyógyszerész és a háziorvosod sem tudnak segíteni.
9/14 anonim válasza:
Miert nem haziorvoshoz mentel? Miert kell ehhez nogyogyasz?
10/14 A kérdező kommentje:
Aki szerint ez kamu, az azért mondja, mert nem tapasztalt még ilyet...
okt. 26. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!