Egy ideje állandóan bepirosodik az arcom, Időről időre ég, kellemetlen. Mitől lehet? 53/N.
Figyelt kérdés
Gondoltam a klimax-ra, de hőhullámom nincs.2010. nov. 4. 19:49
1/4 anonim válasza:
Az okát nem tudom, de nekem 19 évesen is szokott ilyen lenni.
Van egy ismerősöm akinek a vérnyomása miatt van. Nem lehet esetleg attól?
2/4 A kérdező kommentje:
tökéletes a vérnyomásom, igaz gyógyszerrel,de ez nem lehet az oka.
2010. nov. 5. 16:06
3/4 anonim válasza:
A valtozo korban nem mindig egyformak a tunetek, tehat amikor egyiknel izzadas es faradtsag es idegesseg a tunet, a masiknal nem biztos, hogy ugyan ez fog jelentkezni.
A vernyomasodra is lehet gyogymodot talalni termeszetes gyogyitassal,
viszont a klimax miatt is lehetne fogyasztanod gyogynoveny teakat, amiket keszen lehet megvenni.
A gyogynovenyek segiteni fognak, mivel valoban lehet ez a klimax miatt, tehat a hormonok valtozasa idezi elo.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 4 éve nem voltam nőgyógyásznál, azt hiszem itt az ideje elmenni hormon mérésre.
2010. nov. 6. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!