Felfázásra az antibiotikum mennyi idő után hat? Pár óra alatt hathat?
Figyelt kérdés
Normális hogy 3 óra után már elmúlt a véres vizelet? A csípő érzés még megvan sajnos.
Nektek mennyi idő alatt szokott hatni?
okt. 25. 15:53
1/7 anonim válasza:
Antibiotikum az nem fejfajas-csillapito. Az egy kura, ha vegigcsinaltad, akkor kell hatnia, de mondjuk par nap utan kell erezned javulast.
2/7 anonim válasza:
Antibiotikumnak kell 2-3 nap mire kifejti a hatását.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor hogy múlhatott el a véres vizelet? Vagy csak véletlen lenne? Reggel erősen rózsaszín volt a vizeletem, voltam az orvosnál, rögtön utána be is vettem a gyógyszert 10 óra körül. Pár órája szerencsére már tiszta a vizeletem.
okt. 25. 16:12
4/7 anonim válasza:
Ne szedj semmit. Jarj kocogni.
Dietazz. Savanyu kaposztat egyel.
Az immunrendszert kell helyrehozni nem a tuneteket kezelni.
5/7 anonim válasza:
Reggelente töményebb a pisi; ezért is láthattad azt, hogy rózsaszín - ami szerencse (na nem az, hogy rózsaszín, hanem hogy emiatt elsiettél az orvoshoz segítséget kérni).
Biztosan még most is van benne egy kevéske vér, de mert napközben többet iszol, így felhígult és kevésbé látszik.
Tényleg kell pár nap, mire hat az antibiotikum.
6/7 anonim válasza:
Alapvetően teljesen igazat adok az előttem szólóknak, mert az antibiotikum elvileg tényleg úgy működik, ahogy írták. Ehhez képest nekem is volt hólyaggyulladás miatt véres vizeletem nemrég, és már a második adag gyógyszer bevétele után eltűnt a vér. Nyilván attól is függ, hogy mit írtak fel, de egy erős széles spektrumú antibiotikum tud gyorsan hatni.
7/7 anonim válasza:
Igen, én is azt tapasztaltam, hogy a véres vizeletem hamarabb tisztult ki. De én szoktam inni cickafark teát, az is jó "fertőtlenítő" ilyenkor, nekem sokat segít mindig. Nyugtatja a hólyagot, és a meleg italtól kényelmesebben érzem magam. Próbáld ki. 😌 10 percet áztatom lefödve, miután leforráztam, majd leszűröm, és cukor nélkül, max citrommal iszom, de anélkül lenne jobb. 2-3 bögre egy nap, legalább 3-4 napig. Nem helyettesíti a bogyót, de enyhébb esetekben nekem ez is elég volt. Mondjuk attól függ milyen bacit szedett össze az ember. Mindenre ez sem hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!