Felfázásra kaptam monural antibiotikumot, de nem merem bevenni?
Figyelt kérdés
Elolvastam a mellékhatásokat és egyszerűen nem merem. Mit tegyek? :/2019. nov. 19. 19:47
1/16 anonim válasza:
Szedj tőzegáfonya kapszulát és igyál medveszőlő teát.
2/16 anonim válasza:
Ha felhúzódik a fertőzés a vesédre és majd a mentő visz el igen fájdalmas görcsökkel, akkor majd megkérdezlek, hogy megérte? Nincs olyan gyógyszer, aminek ne lenne 1000 mellékhatása, viszont elenyésző embernél jön ki még akár a leggyengébb mellékhatás is. Ha gond van, abba kell hagyni azonnal, de ha nem veszed be, nagyon súlyos bajod is lehet!
3/16 anonim válasza:
Ha antibiótikum kell már akkor komolyabb a felfázás, mindenféle képpen vedd be és nem tanítottak meg arra hogy a mellékhatásokat nem neked kell elolvasni hanem az orvosodnak :D? Amúgy még a fejfájáscsillapítónak is mannak mellékhatásai, sőt mindennek van.
5/16 anonim válasza:
Ugyan már. A monural full veszélytelen gyógyszer, felesleges parazol miatta. Semmi bajod nem lesz tőle es egy nap alatt rendbehoz
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! 😘
2019. nov. 19. 22:19
7/16 anonim válasza:
Én ma kaptam Monuralt. Tegnap este elkezdte az égő, csípő érzést pisiléskor. De hajnalra már véres volt (semmi előjele nem volt az egésznek). Reggel elmúlt a véres vizelés (nem sokra kell gondolni). Kb a falat kapartam és most estére újra. A háziorvosom Monuralt írt fel, mert nem fáj a vesém (még, habár mintha érezném, de lehet csak bebeszélem magamnak) meg eddig a pontig a húgyhólyag sem. Én is félek bevenni, de beveszem, mert nem akarom, hogy komolyabb bajom legyen. A legrosszabb az egészben az, hogy folyton pisilési ingerem van. Ennél meg pont hogy vissza kell tartani. Kívánjatok sok sikert, érdekes lesz ez az éjszaka!
8/16 A kérdező kommentje:
Hogy vagy?
2020. ápr. 2. 11:34
9/16 anonim válasza:
Jobban most már, köszönöm kérdésed. Kaptam egy 10 szemes Cifloxint (amit 5 napig kell szedni reggel és este) a Monural után, mert volt lázam és véres volt a vizelet továbbra is (amikor a legjobban fájt, akkor volt véres). Most is van egy alapfájdalom még pisiléskor, de már sokkal jobb. A mellékhatásoktól én is féltem a Monuralnál, a Cifloxinnál is sok elrettentés van leírva, de bízom benne, hogy egy sem fog előjönni.
10/16 A kérdező kommentje:
Ajánlanám neked a D-mannóz port. Nekem az vált be. Igaz drága, de megéri.
2020. ápr. 3. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!