Mitől fájhat pisilés után meg néha amúgy is a hasamalja?
Én voltam az előző utolsó :) !
A vizsálat 3 percig tart és hidd el, teljesen kibírható! Csak fontos, hogy ne görcsölj ott alul, mert ha feszült vagy, feszültebbek az izmaid, nehezebben tud megvizsgálni az orvos és fájdalmasabb is lesz ennélfogva! Kapcsolj ki, mintha nem is veled történne ez! 3 perc, vagy annyi sem, nem nagy ügy! A kacsa meg egy cseppet sem fáj, még csak nem is néz ki ijesztően, úgyhogy nyugi! Szükség van rá ahhoz, hogy az orvos fel tudja tárni a vaginádat, hogy így is meg tudjon vizsgálni. Valószínűleg vizeletminta is kellhet majd, esetleg hasi ultrahang, na az egy kicsit hideg, meg nyálkás (egy zselét kennek a hasadra, értékes ápoló ayagokat is tartalmaz), de az sem fáj, esetleg egy kicsit kellemetlen, ha oldalt a veséidet vizsgálják.
Meglesz az a 4 gyerek, csak ügyes légy :) !
Jobbulást!
Nagyon köszii h így leírtad nekem:) Majd ha ott leszek tuti ezembe jut h miket mondtál, és nagyon nyugodt leszek:) És igen meg lesz a 4gyerek:-))))
Köszke, rem rendbejövök mostmár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!