Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat pisilés után meg...

Mitől fájhat pisilés után meg néha amúgy is a hasamalja?

Figyelt kérdés
nov 15én vizes naciba koriztam, akkor kezdődött ez az egész,akkor úgy görcsölt a hasamalja mintha megakarna jönni, de sokszor olyan fájdalmas volt h már a könny is kicsordult a szememből..aztán voltam orvosnál, de akkor még szűz voltam, így a nőgyógyász nem vizsgált meg, a vizeletembebaktérium volt. Ez azota enyhült, de nem múlt el. Most viszont 5napja folyamatosan beázik a cipőm(már lelett cserélve mostmár nem fog) reggel 7től este 7ig vizes zokniba voltam, és most megint vissatért h fáj, főleg pisilés után. Mi lehet ez?
2009. jan. 7. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
húgyhólyag gyulladás.nekem is volt,magától elmúlt.ha nem múlik el pár napon belül,antibiotikumot írnak fel.
2009. jan. 7. 21:46
 2/12 A kérdező kommentje:
hát nekem ez több mint pár nap, mert nov 15től van..lassan 2ho, most is görcsöl, am én a petefészkemnél érzek fájást, de ettől még lehet a hugyhólyag..
2009. jan. 7. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem lett kikezelve rendesen, akkor akár tovább is terjedhetett, kismedencei gyulladás lehet, SOS menj orvoshoz (nőgyógyász vagy urológus), mert akár meddő is lehetsz ettől. Fognak tudni segíteni, de csak akkor, ha elmész!
2009. jan. 7. 22:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon félek a kacsátol ,emrt elijesztettek a nőgyógyásztól. De elfogok menni, szerdán(mert akkor rendel nő). Csak az a baj h nem rég vesztettem el, és az is fájt, és félek h ez is úgy fog még mos tfájni, hisz így is fáj, hát még úgy..
2009. jan. 7. 22:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Te ugy felfaztal, hogy annak orulj majd, ha kigyogyulsz belole. Valaki egy orok eletre felfazik, orokos problemakkal maradandoan, ilyen felfazasos, beazott cipos dolgot megegyszer ne csinalj, es a vesedre is vigyazz!
2009. jan. 7. 22:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Azonnal menj el orvoshoz, jobb estben egy egy-két hetes gyógyszeres kezeléssel ki tudsz gyógyulni, jól felfáztál!!!Ez nem játék!!! Ha meggyógyulsz, akkor is nagyon vigyázz utána magadra, öltözz mindig vastagon a derekedra mindig figylelj, mert ez lehet állandó visszatérő betegség is! Nekem is most volt két hónapja de én gyorsan egyből elmentem orvoshoz!!! Nem is lett semmi komoly baj!!!

2009. jan. 8. 00:17
 7/12 A kérdező kommentje:

Oké, szerdán minden h elmegyek. Ám nem is tom milyen érzés ez..olyan mintha kiakarna ott alul szakadni, meg feszít meg minden, elég kellemetlen..

De biztos h elmegyek, mert majd 4 gyereket szeretnék:)

2009. jan. 8. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz
2009. jan. 8. 20:21
 9/12 anonim ***** válasza:

A kacsától ne félj! Egy fém, csőrszerű eszköz, nem fáj!

Meg kell gyógyulnod!

2009. jan. 8. 20:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszii mindenkinek a segítséget, és köszii ucso válaszolo, h megnyugtatsz a kacsatol:)
2009. jan. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!