Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomót találtak a jobb mellemb...

Csomót találtak a jobb mellemben. Mennyire lehet nagy baj?

Figyelt kérdés
Pár napja mammográfiás kontrollon gyanús csomót tapintottak(kb.1,5-2 cm képlet) és láttak ultrahangon, amiből vettek biopsziát és jövő héten lesz emlő MRI. Tavaly még semmi nem látszott az emlő ultrahangon. Szerintetek egy év alatt mennyire durva dolog lehet ott? Eléggé félek. :(

okt. 20. 08:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, maradj pozitív, túlélhető a mellrák.
okt. 29. 07:25
 22/29 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Te vigyázz magadra, ez nagyon jó hogy időben észrevették így nagy eséllyel gyógyítható

Meg is fogsz gyógyulni! Erőt-kitartást megtudod csinálni ❤️

okt. 30. 21:27
 23/29 A kérdező kommentje:
22/22 köszönöm szépen!❤️🙏
okt. 31. 04:48
 24/29 anonim ***** válasza:

Hogy vagy? Remélem jól.

Megkérdezhetem hogy te ezt a csomót ki tudod tapintani? Milyen a tapintása, fájdalmas?

Én fiatal vagyok 25alatti, mostmár énis fogok önvizsgálatot tartani

nov. 10. 22:21
 25/29 A kérdező kommentje:

24/24

Szia, jobban vagyok, szerencsére időben elkapták, kicsi és jó prognózisú, meg fogok gyógyulni.

Igen, ki tudom tapintani, nem fáj, csak egy keményebb, csomó érzületű dolog van ott. A havi egyszeri mell átvizsgálás nagyon fontos dolog!

nov. 11. 05:00
 26/29 anonim ***** válasza:
Mihez tudnád viszonyítani a keménységét?
nov. 17. 19:27
 27/29 A kérdező kommentje:
26/26 mintha egy kötélre csomót kötsz. Kemény, nem szétnyomható.Amilyen eddig nem volt ott.
nov. 18. 02:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnálom, szurkolok neked, hogy meggyógyulj! Én vagyok az, akinek bőrpanasza van. Megvan az eredmény, sajnos nem jóindulatú. Először mellrákra gondoltak az elhelyezése miatt (a bimbóudvar közelében van). Kiderült, hogy bőrrák, basalioma. Ártatlan vakarásnyomnak, ekcémának tűnt, egy tízforintos nagyságú halványrózsaszín folt. Most hetekkel később már látszik a közepén egy gyöngyházszínű rész apró erekkel. Azért írtam le mert ritkán, de előfordul ez is. Szerencsére ez elvileg nem ad áttétet, most kaptam egy speciális kenőcsöt, hátha reagál rá és csökkenti a méretét (utána kimetszik). Kívánom neked a legjobbakat, ez egy nehéz időszak, amíg az ember nincs túl rajta.
tegnapelőtt 05:51
 29/29 A kérdező kommentje:

28/28

Szia. Köszönöm szépen a jókívánságokat, én is kitartást és jobbulást kívánok neked! 🙂🫶

tegnap 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!