Csomót találtak a jobb mellemben. Mennyire lehet nagy baj?
Kedves Kérdező,
ilyenkor a legnehezebb lelkileg, a várakozás, a bizonytalanság.
Én is átéltem ezt, és még rengeteg sok-sok nő.
Az emlőrák gyakori betegség, de időben felfedezve nagyon nagyon jó eséllyel gyógyítható. Rengetegen vagyunk gyógyultak, és aki esetleg áttéttel érintett, ma már az ő számukra is modern kezelések léteznek, a betegséget egy hosszan tartó, krónikus betegséggé szelidítve, amivel együtt lehet élni.
(A hónalji nyirokcsomó az nem áttét, hanem lokális kiterjedés, de ez most mindegy.)
Gondolom, nem tudod, hogy annak idején a nagyidnak milyen típusú volt a betegsége. A nők kb. 10 %-ánál lehet örökletes genetikai érintettség, de ezt majd az orvosok elmondják. Többféle típusa van a betegségnek, többféle kezelési móddal, az a fontos, hogy hallgass az orvosokra, és ne dőlj be az ún. "alternatív" baromságoknak, amit valamelyik hozzászólásban ajánlott valaki.
Meggyógyulni a hivatalos orvosi kezelések által lehet.
Amíg vársz az eredményre, próbálj meg kikapcsolódni, relaxálni, pihenni, (tudom, hogy ezt könnyű mondani, és nehéz megtenni.)
Ha kérdésed lenne a betegségről, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!