Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 éve fennálló hüvelygyulladás???

1 éve fennálló hüvelygyulladás???

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már többször írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban,de most megint baj van vagyis még mindig. Beszedtem 2 doboz Azitromicin antibiotikumot e.colira. 1 doboz Kliont trichomonas gyanúra mert az a férjemnél igazolódott vizeletből. És ahogy elfogytak ezek a gyógyszerek újra rettenetes hüvelyfájdalom jelentkezik. Most újra vissza gyulladtak a külső nemiszervek is. Fáj minden deréktól lefelé. Márciusban a Klion után ugyanez volt. Akkor most félre vagyok kezelve? Múltkor a doxycyclintől jobban éreztem magam ideig-óráig. De azt azért írta az orvos mert ureaplasma gyanú volt. Std negatív. Most akkor mi a bajom? Van olyan hüvelygyulladás ami kórokozó nélkül jelentkezik??? Mert az internet alapján nincs ilyen.
okt. 17. 14:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Már használtam Gynoflort,aztán szájon át szedhető lactobacillust. Most Vitagyn-C,Gynophillus. Mindent kipróbáltam.
okt. 18. 05:27
 12/18 qborka ***** válasza:

Nekem anno a Gynevac szüntette meg a rémálmot,ám kb 10 éve nem kapható.

Nem tudom,a Gynatren elérhető e még, keressetek rá.

Annyi, hogy, amikor az első kùràt Gynevac kaptam, kapta az akkori párom is.

Teljesen átérzem a helyzetet, nekem talán 4 év kálvária volt,az akkori dokim még be is fektetett a kórházba 5 napra,vmi infùziót kaptam napi kétszer- nem emlékszem mit,2003ban volt talán ,de nem ez volt a megoldás.

okt. 18. 06:37
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem ettől én sosem szabadulok. :( Teljesen romokban van már miatta minden. Fájdalmas együttlét,egyszerűen nincs már kedvem hozzá,28 évesen. Azon kell rettegni minden alkalommal hogy mi lesz utána,vérzés stb. Közben is fáj, élvezhetetlen, kellemetlen az egész....
okt. 18. 17:20
 14/18 qborka ***** válasza:

Ezt gondoltam én is anno.

Ha még van Gyantren ,adj neki egy esélyt.

okt. 18. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Jelenleg nem lehet ezt a Gynevacot kapni?

Basszus, meghallgattam ennek a doktornőnek a nyilatkozatát, hogy még jobban lebetegítik az orvosok ezekkel az antisza.okkal a nőket, mikor a gynevactól meg meggyógyultak.

Naggggyon durva!

Miért nem tiltják be a károsító, alkalmatlan gyógyszerek" használatát?!

Erről miért nem vesznek tudomást a nőgyógyászok?!

Értetlenül állok ez előtt...

okt. 18. 20:38
 16/18 qborka ***** válasza:

Valami engedélyt vontak meg a Gynevactòl, váltottam olyan 12-14 évvel ezelőtt néhány e-mailt Lázár doktornővel,akkor még volt remény, hogy újra elérhető lesz.

Gyermekvállalás esetén is hasznos volt. Szòval jò lenne ùjra engedélyeztetni ...

Vennék én is, pedig szerencsére teljesen rendben vagyok.

Anno átmentem azon én is,mint a kérdező.

okt. 19. 07:42
 17/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 3 hónapja kűzdök hüvelygulladással (kívül-belül)

Gombám is volt (antibiotikum hozta ki)

Szedtem már canesten combit, fluconazole-nak szedem a második 4 darabos adagját, 2 napja fogyott egy a micovag kúp, jelenleg a santes kúpot használom (orvosi rendelésre mind)

Micovag alatt egészen rendben volt, de mióta elfogyott megint borzalom....

Csak magánba járok, de lassan anyagilag sem tudom finanszírozni... fájdalmas a szex, pedig a kapcsolatom remek, de ez nagyon megnehezíti :(

Help!

okt. 19. 18:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Pro+femina valamelyest segíthet.

Nekem pl az vette el a fájdalmat.

Szerintem bármi van, ne használj több antibiotikumot.

Nyomass probiotikumokat!

okt. 19. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!