1 éve fennálló hüvelygyulladás???
Szerintem igen. Nekem felfázásom volt. Felírt a szuper" nőgyógyász kevert fertőzésre kúpot, miután semmit sem éreztem, jól voltam. Aztán javasolta a ginofillus restoret, amitől bedőlt a ph- m, de úgy, ahogy még sosem. Gombas, baktériumos kúpokkal soroztak meg egymás után. A végén már méhszájsebem is lett ettől, kiszáradt nyálkahártyával, és folyamat gyulladással.
Egyik csodadoktor" legalább az érzékelhető tüneteimet, mint fájdalom megszüntette.
Ám, egy örök vörösség maradt vissza, havonta kijövő furunculusszal, és bármi lactobacillust szedek szájon át, sz. Rt sem enyhül. Viszont jól vagyok érzésre.
Fogalmam sincs, mi lehet ez.
Az orvosoktól rettegek az eset óta.
Írjon, aki kijött ebből!
Neten tényleg semmi info a csak vörösre gyulladt, különben tünetmentes nyálkahártyáról.
Amellett, hogy para, fogalmam sincs mit tegyek. Az orvosoknak ez a terület tippmix, és olyanom, mintha fogalmuk sem lenne, mitől gyógyulna adott probléma.
Aki tud jó szakembert, az írja meg.
Ugyanez a tapasztalatom, össze- vissza beszélnek a nőgyógyászok. Szerintem nem értenek ehhez a területhez.
Emellett bátran felírnak antibiotikumokat, amikről fogalmuk sincs, hogy jók e az adott problémára.
Ha ezt előre tudom, tuti, hogy nem megyek el egy sz. ros megfázással.
Lebetegítettek. Azóta szívok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!