Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elhízott, túlsúlyos nők!...

Elhízott, túlsúlyos nők! Minek hívják a nemiszerv és a has közötti - köldök/púp alatti hájcsíkot?

Figyelt kérdés
27/F vagyok. Barátnőm 20 éves és túlsúlyos. Nagyon szeretem a nemiszerve és a hasa közötti vastag hájcsíkot. Mindig puszilgatom, simogatom, stb neki. De hogy is hívják?

okt. 6. 12:18
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#9 na pont az ilyen emberek miatt nem mutogatja senki másnak rajtam kívül a párom. Még a hasát sem. Azt is teljesen takargatja mindenki más elől!
okt. 6. 22:16
 12/33 anonim ***** válasza:
75%

8 vagyok.

Szerintem azért mert úgy lóg mint egy kötény. Ott elöl amibe a paraszt asszonyok tették a motyót.

Az a rész pedig olyan mint egy kötény amiben a motyó van.

okt. 6. 22:46
 13/33 anonim ***** válasza:
58%

9 vagyok.

Az én csajom is bőven elhizott,de valahogy jobban nézki, nem olyan mint az 1. képen az egyén.

okt. 6. 22:48
 14/33 A kérdező kommentje:

#8 és #12 értem. A párom a kezemet tartja ott nagyon sokszor. Nagyon imádom azt a részét is!!!

#9 és #13 az én csajom sem olyan. De csak ilyen képeket találtam. Örülök, hogy találtam nagy nehezen 2 képet és meg tudtam mutatni, hogy mire gondolok.

okt. 6. 22:56
 15/33 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mi a pontos hivatalos magyar neve annak a hájcsíknak 1 szóval?
okt. 7. 20:05
 16/33 anonim ***** válasza:

Lógó poci. Kötényhas. Pinazsír. :D mit lehet még erre kitalálni?

Angolul fupa azaz fat upper pussy area.

okt. 8. 00:44
 17/33 A kérdező kommentje:
Nen kitalálni szeretnék rá semmit! Épp ezaz! Én a hivatalos magyar nevet kérdezem. Mi az?
okt. 8. 06:32
 18/33 anonim válasza:
Az exkedvesemnek is volt,nem is akármekkora. Én úgy hívtam,hogy a második pocija.Lelógott a combjai közé.Ha nagyot szeretnél látni,keress rá ssbbw massivelly sweet belly nevű amerikai nőre a neten.Övé még az exeménél is nagyobb.
okt. 8. 09:03
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék én nagyobbat látni, csak a páromét. Éppen elég nagy nekem az övé. Neki is lelóg a combjai közé. Miket tudnék vele csinálni? Hogyan tudnám megfelelően kényeztetni azt a részét a páromnak?
okt. 8. 10:03
 20/33 A kérdező kommentje:
#18 rákerestem. De hiába. Ez teljesen más. Neki az alap hasa lóg. A páromnak az alap hasa mellett a nemiszerve és az alap hasa közötti hájcsík.
okt. 8. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!