Elhízott, túlsúlyos nők! Minek hívják a nemiszerv és a has közötti - köldök/púp alatti hájcsíkot?
Figyelt kérdés
27/F vagyok. Barátnőm 20 éves és túlsúlyos. Nagyon szeretem a nemiszerve és a hasa közötti vastag hájcsíkot. Mindig puszilgatom, simogatom, stb neki. De hogy is hívják?okt. 6. 12:18
2/33 A kérdező kommentje:
Szerintem nem arra gondolsz, amire én. Mutass képet.
okt. 6. 14:41
4/33 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nem erre gondoltam. Az én páromnak a nagy lógó hasa alatt külön lóg 1 nagy vastag hájcsík és arra. A köldökénél/púpjánál be van esve a bőrét csíkban és az a csík afféle választócsík a hasa és a hájcsík között.
okt. 6. 16:36
5/33 anonim válasza:
Nevezzük nevén aza hájhurka a hasaaljaszalonna.
7/33 A kérdező kommentje:
okt. 6. 20:44
10/33 A kérdező kommentje:
#8 nagyon szépen köszönöm! És miért pont az a neve, hogy "kötényhas"? Én focizok. Ott a kötény azt jelenti, hogy a játékos 2 lába között átrúgjuk a labdát. De ennek köze sincs a lógó hájcsíkhoz.
okt. 6. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!