Szerintetek gáz fürdés nélkül nőgyógyászhoz menni?
Hétfőn este 6-ra van időpontom, viszont nekem aznap egész nap óráim lesznek az egyetemen.
Reggel 7kor kell elinduljak otthonról, így majd 12 óra el fog telni a fürdés és aközött, hogy megvizsgál. Nem akarok igénytelennek tűnni előtte.
Illetve a másik kérdés, hogy teljes szőrzettel lehet menni vagy érdemes előtte szőrteleníteni?
7-es vagyok, 8-asnak:
Nem azért emeltem ki, hogy "egyetemista", mert ne tehetne fel kérdést. Azért emeltem ki, mert egyrészt szerintem a kérdés kamu. Ezt a kérdést egy kanos férfi írta ki, a némileg beizzadt, stb... punci-imádása miatt.
Az "egyetemista" csak azért kell, hogy elképzelj egy fiatal felnőtt nőt, zamatos puncival.
De ha mégis tévedek és a kérdés valódi, akkor régen rossz, hogy egy fiatal felnőtt nő, aki ráadásul a szellemi elitet képviseli, felteszi ezt a kérdést.
Milyen választ várt?
"Nem Kisasszony, nem probléma a 11 órával ezelőtt megmosott ágyéka, nyugodtan terpesszen be a doki előtt, az úgyis hozzá van szokva mindenféléhez."
Szerinted egy épeszű nőnek nincs annyi esze, hogy magától eszébe jusson (intim) törlőkendő használata, ilyen esetben?
Na most komolyan...?
Szőrtelenítés nem érdekli az orvost, nem nézi.
Tisztálkodni tudsz máshogy, kapásból 4 ötlet jut eszembe:
- Nedves törlőkendő.
- Nedves wc papír.
- Beviszel a munkahelyi mosdóba (egy neszeszerben) egy mini törülközőt, jól bevizezed a csap alatt és kicsavarod, beviszed a fülkébe, esetleg utazó méretű tusfürdőt is beviszel, abból pár csepp, megmosod magad a wc felett guggolva, megtörlöd, nincs 5 perc. Vagy beviszel kis palack vizet, kis törülközőt, és tusfürdőt, ha több vizet szeretnél.
- Veszel peri bottle nevű tárgyat, probléma megoldva, lenti mosakodásra való (szülés után szokták nők használni).
Kis kreativitás, életképesség...
Én megnedvesítenék egy kéztörlőt, megtörölném magam vele, aztán szárazzal is és prblem solved.
Hacsak nincsen valami nagyon durva folyásod - de akkor meg tökmindegy, hogy zuhanyzol-e, mert az ugyanúgy érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!