Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek gáz fürdés nélkül...

Szerintetek gáz fürdés nélkül nőgyógyászhoz menni?

Figyelt kérdés

Hétfőn este 6-ra van időpontom, viszont nekem aznap egész nap óráim lesznek az egyetemen.

Reggel 7kor kell elinduljak otthonról, így majd 12 óra el fog telni a fürdés és aközött, hogy megvizsgál. Nem akarok igénytelennek tűnni előtte.

Illetve a másik kérdés, hogy teljes szőrzettel lehet menni vagy érdemes előtte szőrteleníteni?

okt. 5. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A nedves törlőkendő is tökéletesen elég.
okt. 5. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

7-es vagyok, 8-asnak:

Nem azért emeltem ki, hogy "egyetemista", mert ne tehetne fel kérdést. Azért emeltem ki, mert egyrészt szerintem a kérdés kamu. Ezt a kérdést egy kanos férfi írta ki, a némileg beizzadt, stb... punci-imádása miatt.

Az "egyetemista" csak azért kell, hogy elképzelj egy fiatal felnőtt nőt, zamatos puncival.

De ha mégis tévedek és a kérdés valódi, akkor régen rossz, hogy egy fiatal felnőtt nő, aki ráadásul a szellemi elitet képviseli, felteszi ezt a kérdést.

Milyen választ várt?

"Nem Kisasszony, nem probléma a 11 órával ezelőtt megmosott ágyéka, nyugodtan terpesszen be a doki előtt, az úgyis hozzá van szokva mindenféléhez."

Szerinted egy épeszű nőnek nincs annyi esze, hogy magától eszébe jusson (intim) törlőkendő használata, ilyen esetben?

Na most komolyan...?

okt. 5. 19:22
 13/15 anonim válasza:
30%
Semmi baj nincsen azzal, az orvos is nagyon jol tudja ezt, nem azert ment orvosnak, hogy kirakatbabukat vizsgaljon. Sot, a szagok indikatorok
okt. 5. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Szőrtelenítés nem érdekli az orvost, nem nézi.

Tisztálkodni tudsz máshogy, kapásból 4 ötlet jut eszembe:

- Nedves törlőkendő.

- Nedves wc papír.

- Beviszel a munkahelyi mosdóba (egy neszeszerben) egy mini törülközőt, jól bevizezed a csap alatt és kicsavarod, beviszed a fülkébe, esetleg utazó méretű tusfürdőt is beviszel, abból pár csepp, megmosod magad a wc felett guggolva, megtörlöd, nincs 5 perc. Vagy beviszel kis palack vizet, kis törülközőt, és tusfürdőt, ha több vizet szeretnél.

- Veszel peri bottle nevű tárgyat, probléma megoldva, lenti mosakodásra való (szülés után szokták nők használni).

Kis kreativitás, életképesség...

okt. 5. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én megnedvesítenék egy kéztörlőt, megtörölném magam vele, aztán szárazzal is és prblem solved.

Hacsak nincsen valami nagyon durva folyásod - de akkor meg tökmindegy, hogy zuhanyzol-e, mert az ugyanúgy érződik.

okt. 6. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!