Nőgyógyász előtt megborotválkoztok? Vagy csak simán fürdés?
Figyelt kérdés
Vagy nem kell ebből ennyit kihozni? Még nem voltam:)2010. jan. 12. 21:12
1/13 anonim válasza:
én már csak magam miatt is meg szoktam borotválkozni... de a fürdés a minimum, hogy tisztán menj oda! Ha te nem tartod fontosnak a borotválkozást, akkor nem szükséges. Látott már a nőgyógyász mindenfélét :D
2/13 anonim válasza:
én borotválkozom és fürdök. de nem kell nagy ügyet csinálni belőle, nem erre lesz kiváncsi. a fürdés persze lényeges.
4/13 anonim válasza:
megint én: hüvelyzuhanyt ne csinálj, mert valószínű kenetet fog venni
5/13 anonim válasza:
Borotva és fürdés nálam alap, ha nődokihoz megyek.
6/13 A kérdező kommentje:
oké én is így gondoltam, csak kíváncsi voltam mások véleményére is.
2010. jan. 12. 21:22
7/13 anonim válasza:
Nálam is alap a fürdés, és a borotválkozás :D
8/13 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, de nekem múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy apám, jönnek folyamatosan a betegek, hogy ilyen folyás, olyen baj, erre mielőtt eljönne, lefürdik és ő meg nem tud vele mit kezdeni, mert nem látja, amit kellene. Az állagát, a színét, ilyesmi. Szerinte reggel elég, ha lefürdik a nő, és délután mehet nyugodtan nőgyógyászhoz. Szóval szerintem ne közvetlenül előtte fürödj, hanem pár órával korábban.
9/13 A kérdező kommentje:
értem köszi
2010. jan. 12. 21:42
10/13 anonim válasza:
én csak fürdök. nem borotválkozom előtte, amúgysem hagyom megnöni hosszúra, nagyon max fél centisre. én nemszeretek frissen borotválva nőgyógyászhoz menni. viszont fürdök előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!