Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudom hogy trombozis...

Honnan tudom hogy trombozis miatt faj a labam?

Figyelt kérdés
27 eves no vagyok. Delutan kezdodott a labfajdalom. Faj a terdem felett a combom + a terdem alatt kicsit jobbra egy ponton. Hasgato erzes van benne. Mik a trombozis egyertelmu jelei. Egyebkent fekve enyhul kicsit a fajdalom de meg mindig erzem. Mar igazabol nehezlegsem lett meg minden amit olvastam mar🫣
szept. 30. 04:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem hinném, hogy trombózis lenne. Valószínűbb az, hogy meghúztad az izmod mikor megcsúsztál.
szept. 30. 09:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Es ettol fajna igy a labam?
szept. 30. 12:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Kicsit hipochroander vagyok vagy hogy kell leirni.🫣 Igazabol ammyi felet olvasok a neten hogy az osszes tunet elojon rajtam. Folyton nezem a labaim hogy nem e dagad pirosodik🫣🫣 nagyon rossz erzes hogy folyton rajta kattogok
szept. 30. 12:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Mig elsetaltam reggel a suliba elvinni a gyereket addig nem fajt,ahigy hazaertem azota folyamatosan faj. Ha jarkalok vele akkor nem feltuno,de ahogy lepihenek egybol faj
szept. 30. 12:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is eléggé hipochonder vagyok. Főleg mióta ilyen szeles, hűvös idő van azóta folyamatosan feszülnek, szúrnak a lábaim, meg ugye kialakult nálam a visszér is így 25 évesen. Én is azt hittem mindig, hogy trombózis de szerencsére nem az. Trombózisnak azért vannak látható, érezhető jelei. Fiatalon nem olyan gyakori szerintem, csak ha előfordult a családban, vagy vérrögképződésre való hajlam van (leiden mutáció) stb.
szept. 30. 12:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy most jottem mentem a lakasban es egyáltalán nem faj 😁 de ha leulok lefekszem bele is all a fajdalom. Na hat bizzunk a legjobbakban🙂
szept. 30. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is csak akkor feszül mikor pihenek. Sétálok elmúlik. Trombózisnál járásra fokozódik a fájdalom. Szóval nyugi biztos nem az.🙂
szept. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!