Lehet ez trombózis, nagyon meg vagyok ijedve?
Sziasztok!
Tegnap délután egy kör alakú hintágyban hesszeltem, ahol már éreztem hogy kényelmetlen. Lógott a lábam, majd tartottam is sokszor,már kényelmetlen volt az ott elült 1-2 óra.
És azóta durván a jobb combom fáj.. olyan érzés, mint amikor kiskoromban nőt a lábam, vagy görcsölget. Vagy, mintha a combomban az izmok összerándultak volna. Éjjel is éreztem bizonyos póziciókban.És mivel rá is pánikoltam teljesen, azóta folyamat figyelem. Bedagadva nincs, nem piros és nem meleg.
Teljesen rástresszeltem, hogy trombózis. 3 hete volt 1 laparoszkópiás műtétem, azután 10 napig clexane-t szúrtam. Probléma nem volt, minden rendben van. ez az érzés rossz nagyon.
Nagyon megijedtem. Mi tevő legyek? Kicsit nyugodjak le?
(Egyik papámnak volt trombózisos a lába egyszer, balesetet követően, senki másnak a családban sosem. )
Mivel pánik és hipohonder vagyok nem szeretném ha valaki kioktatásommal kezdené!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!