Honnan tudom hogy trombozis miatt faj a labam?
Figyelt kérdés
27 eves no vagyok. Delutan kezdodott a labfajdalom. Faj a terdem felett a combom + a terdem alatt kicsit jobbra egy ponton. Hasgato erzes van benne. Mik a trombozis egyertelmu jelei. Egyebkent fekve enyhul kicsit a fajdalom de meg mindig erzem. Mar igazabol nehezlegsem lett meg minden amit olvastam mar🫣szept. 30. 04:31
1/17 A kérdező kommentje:
Ugy erzem hogy itt faj a labam. Probaltam megfesziteni a labam ahogy olvastam hogy nem e faj a vadlim,de nem a vadlim faj ha megfeszitem hanem ezeken a pontokon ahol megjeloltem
szept. 30. 04:33
2/17 A kérdező kommentje:
Illetve arra gondoltam meg hogy tegnap ahogy esett az eso,jottem ki a kisboltbol megcsusztam a lepcsonel a csempen. Nagyot nem estem csak kicsuszott a labam es seggre ultem. Mondjuk ez delelott colt de csak estere kezdett fajni.
szept. 30. 04:38
3/17 anonim válasza:
27 évesen miért gondolod,hogy trombózis?
4/17 A kérdező kommentje:
Ma mar semmi nincs korhoz kötve sajnos.
szept. 30. 05:23
5/17 anonim válasza:
nekem 24 évesen volt a lábfejemben.
Kérdező:
Onnan, hogy elmész az orvoshoz, aki elküld egy spéci vizsgálatra, és ott diagnosztizálják, hogy trombózisod van (vagy nincs).
Szerintem csak meghúzódott az esés következtében (és azért fáj órákkal az esés után, mert közben megpihentél).
6/17 A kérdező kommentje:
Leginkabb ha ra allok vagy ha megyek akkor faj. Fekveskor egesz elviselheto szinte nem is faj. Renelem csak meghuzodott
szept. 30. 06:12
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Egy ilyen sérüléstől izomrándulás, esetleg rostszakadás a valószínű. A trombózist felejtsd el. Ahhoz a te korodban tartós fekvés, súlyos kiszáradás, a keringés elszorítása is szükséges, még súlyos genetikai hajlam mellett is. Hány trombózisos volt a családodban? Dohányzol? Szedsz fogamzásgátlót?
9/17 anonim válasza:
Láb dagadása, melegsége, kipirosodása van?
10/17 A kérdező kommentje:
Nincs labdagas se pirossag semmi. Csak fáj. Csaladban nem tudok rola hogy lett volna valakinel. Fogamzasgatlot nem szedek,es nem is dohanyzom. Hormonmentes spiralt hasznalok.
szept. 30. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!