Liaaaa1228 kérdése:
Szülés (császár) után , nálatok is volt elhúzódó mensis vérzés ?
Figyelt kérdés
Első mensim 12 napig tartott de gyenge, a második most 3-4 nap brutális erős volt!!es 9. Napban vagyok , pecsételek rendesen . Doki szerint ez most ilyen ..🤦🏻♀️szept. 24. 09:22
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem inkább sokat késett császár után egy darabig 9-12 napot is ha jól emlékszem. Mennyiségre meg napra ugyanannyi volt mint császár előtt, de kellett pár hónap mire a szokásos 28-30 napra jött meg. Neked is rendeződni fog egy idő után nyugi🙂
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem , olyan para..10.nap de még pecsételek :( mondták többen, hogy legalább 6 hónap még rendeződik..Remélem nincs valami gond,doki semmi konkrétat nem mond..
szept. 24. 20:44
3/4 anonim válasza:
Nyugi. Felborultak a hormonok, kell egy kis idő mire rendeződik. Én is meg voltam ijedve, mert nekem annyit sose késett, meg azt elfelejtettem írni hogy nekem eléggé görcsös is volt miközben nekem sokszor alig fájt a hasam. Azért pár hónap tényleg kell mire helyreállnak a dolgok. Semmi bajod nincs nyugi🙂
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató választ ♥️ Próbálok nyugodt maradni , tudom hogy a stressz sem segít .Csak múlna már el :(
szept. 24. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!