4 napja volt ovulacio , most két napja reggelente 1-1 csepp barna vérszerűség , mi lehet ez ? Enyhe Görcsök is kísérik néha.(csak egy kérdés ,okoskodók inkább görgessenek tovább )
Hogy vagy kérdező? Sikerült esetleg a baba, vagy megjött?
Alacsony progeszteronszintet eskü egy stresszes hónap is okozhat. Érettségi előtt nekem kínos volt még szűzen elmenni nődokihoz pecsételéssel. Azt mondta túlidegeskedem ezt az időszakot, a progeszteronszintem lehet a ludas. Aludjak eleget, mozogjak többet, egyek több fehérjét, napi 1 pohár tej is elég. Amúgy használtakna tippek. Később tapasztaltam még ilyet. 100% beállt ciklus egyetemi vizsgaidőszakokban 1-1 szinte mindig kimaradt... az évi 2 db... és volt hogy 3-6. Napon csak maszatolt.
Nem olyan reg vérvizsgálaton voltam PCO gyanúval, semmit nem találtak ami hormonzavarra utalna, azota is hol lustább az egyik petefészkem és hosszabb az egész ciklus, hol rövidebb.
Szóval stressz, PCOs, IR, endometriozis szokott alacsony progit okozni...
Sajnos nem sikerült.
És igen stresszes volt az a honapom szóval van benne valami ...
Most viszont megint hülye tüneteket produkálok, mert kezedem azt hinni sosem sikerült,most kb 4 napja gorcsolok , néha fáj a petefeszkem is meg a derekam .
Meg 10 napom van vissza menzeszik szóval nem tudom.
Ja meg ez után, pecsételés" utáni menzeszem elég gyér volt, ha mondhatom így ahoz képest amilyen szokott lenni.
De nem akarok már terhessegre gyanakodni mivel tényleg már agyamra megy , hogy minden annak tudok be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!