Urológushoz vagy nőgyógyászhoz érdemes fordulni visszatérő felfázással?
Nőgyógyász. Szex után nem lehet felfázni és a zuhany kihagyása miatt sem.
Valami nőgyógyászati fertőzésed lehet, amit a párodnál is kezelni kell.
Mehetsz ide is, oda is, de találni nem fognak semmit. Nászutas cystitisnek hívják, és pont az a megelőzése, amit írtál. Ha az sem segít, akkor folyamatos kis dózisú antibiotikum. Nem fognak tudni mást mondani, ez hajlam kérdése.
Esetleg az urovaxomot még meg lehet próbálni.
Bármelyik recurrent non-complicated UTI guidelineban.
Nem a netról kéne diagnosztizálni. Nem fognak senkivel sem folyamatosan szedetni kisebb mennyiségű antibiotikumot.
Nőgyógyászhoz menj először.
Szia!
Ugyanezzel a problémával küzdök. Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ehhez már külsős segítség kell sajnos. Egy opció lett volna nekem is a minden együttlét utáni antibiotikum, igen van ilyen. De ha jó az orvosod megpróbál máshogy segíteni, mert annak durvább következményei lennének a jövőben, ha dobálod be az antibiotikumot. Én egy fertőtlenítő szert kaptam, ez enyhébb megoldás az antibiotikumnál. És próbálj meg folyamatosan szedni tőzegáfonyát, ne csak akkor amikor baj van már. Urzinolt nem tudom ismered-e, az enyhe tünetek esetén, kezdeti fázisban segít (gyógynövényes, vény nélküli, napi hatot lehet szedni belőle).
Aki meg nem élte még át a felfázás poklát szerintem nem tud releváns tanácsot adni, de próbálgasd, hogy neked mi válik be.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!