Menstruáció alatt insomnia mitől lehet?
Figyelt kérdés
Google szerint a progeszteron csökkenése de még pont használtam progeszteron krémet is a napokban. Éjjel szinte egyáltalán nem aludtam, hol fáztam, hol melegem volt, ideges voltam, stb.
Nem mondom hogy ez egyáltalán nem jellemző rám, de nem ilyen mértékben. Fél5kor még ébren voltam...
szept. 16. 14:37
1/1 anonim válasza:
Előfordul. Ilyenkor én is rosszul alszom. Ezeken túl kell esni, ne matass a szervezetdben ilyenkor külön hormonokkal.
De ami nálam segített az a citromfű tea. Ill. lelavás előtt 1 órával egy jó unalmas könyv. Lehetőleg úgy tartom, hogy kényelmesen feküdjek, szememmel lefelé nézzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!