Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A használt tampont, és tisztas...

A használt tampont, és tisztasági betétet ti mennyi WC papírba csomagoljátok be?

Figyelt kérdés
Mennyi WC papírt használtok a tampon/betét becsomagolásához mielőtt kidobjátok? Eü. betétnél csak a következő betét színes csomagolásába teszitek vissza, vagy használtok ott is külön WC-papírt? Sima tamponnál meg tisztaságinál (aminek csak az alján van fólia) mennyi WC-papír szokott kelleni?

szept. 15. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Csak betétet használok, kiürült wc papír gurigába szoktam tenni. Úgy hajtom be a végét, ahogy a mekis almás pitét csomagolják, így nem esik ki, nem pazarlok wc papírt és a látvány is rendben van.
szept. 15. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A betétet a saját zacskojaba csomagolom vissza, a tampont meg újságpapírba.
szept. 15. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Saját zacsijába megy a betét. A tisztasági betétet nagyon szorosan betekerem 2 lap wc papírba.
szept. 15. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem használok tampont, csak nagyon ritkán. Ahhoz egy 5-6 kockát.

A régi betétet mindig az új csomagjába teszem és úgy dobom ki.

szept. 15. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Tampont nem csomagolom be csak kidobom a kukába, van kukászsák úgy is.. Betétet max. a saját fóliájába szoktam betekerni.N
szept. 17. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:

A betétet mindig az új betét csomagolásába teszem, összetekerve. Ha épp van üres WC papír guriga, akkor még abba is beleteszem.

Tampont még sosem használtam.

Menstruációs bugyit kezdtem használni nemrég, de egyelőre csak otthon, és csak nagyon gyenge vérzésnél. Na az már fogós kérdés, hogy mibe lehet csomagolni, ha erős a vérzés, és nem otthon van az ember lánya, hogy egyből kimossa.

szept. 17. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!