A használt tampont, és tisztasági betétet ti mennyi WC papírba csomagoljátok be?
Nem használok tampont, csak nagyon ritkán. Ahhoz egy 5-6 kockát.
A régi betétet mindig az új csomagjába teszem és úgy dobom ki.
A betétet mindig az új betét csomagolásába teszem, összetekerve. Ha épp van üres WC papír guriga, akkor még abba is beleteszem.
Tampont még sosem használtam.
Menstruációs bugyit kezdtem használni nemrég, de egyelőre csak otthon, és csak nagyon gyenge vérzésnél. Na az már fogós kérdés, hogy mibe lehet csomagolni, ha erős a vérzés, és nem otthon van az ember lánya, hogy egyből kimossa.
Engem zavart a hasznalt tamponok latvanya a kukaban mert wc papirba csomagolva is atut rajta (vagy ha nem akkor meg tul sok papirt pazaroltam el erre) meg nyaron a melegben vegkepp zavart es azt talaltam ki, hogy olyan kis fekete kutyas zacsikba teszem oket. Amibe a kutya piszkot szedi fel az ember. Eleg olcson lehet kapni es az pont olyan kicsi ami tokeletes ehhez es raadasul fekete, at se latszik. Nekem ez nagyon bevalt. Csomot kotok ra es kesz.
Regen a pesti estbe csomagoltam mert az pont olyan kicsi volt ami jo ehhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!