Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Császármetszés után mire...

Császármetszés után mire lehet számítani ? Többi lent..

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok és kiderült, hogy programozott császárom lesz.

Bármilyen csodás dolog is a terhesség én az egészet végig szenvedtem eddig, vészes hányás, vesegörcs és még sorolhatnám.

Császár után is jön valamennyi megkönnyebbülés ?:) a Heg tudom, hogy fájni fog, de a többi tünet enyhül ? Nehézlégzés stb? Amúgy minden eredményem jó, csak egy mióma miatt lesz császár.

szept. 12. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt nekem is volt nehezlégzés, miután megcsászároztak és nem volt nagy a hasam elmúlt szerencsére. Csak utána jött az első felállás, átsétálni a gyerekágyas részre na az megért egy misét, de utána minden nappal egyre jobb lett. Szóval igen, lesz megkönnyebbülés, de utána kicsit nehéz lesz, nem tudsz úgy mozogni, de minden nappal jobb.

Gratulálok és jó babázást🥰

szept. 12. 19:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :)!

Remélem még sok hasonló pozitív tapasztalt jön.

szept. 12. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem mind a kettő császár után jó volt a felépülés.

Sokat kell sétálni, mászkálni. Eleinte fáj, de minél többet mész annál hamarabb lesz jobb.

Én a szülés 3. napján már viszonylag könnyen sétáltam át a PIC-re, míg a kórteremben lévő anyuka alig bírt felállni. Viszont szinte egész nap feküdt.

Nekem cső is volt, ez is nehezítette kicsit a dolgokat, de egyáltalán nem fájt.

szept. 12. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:

De jó:), remélem nekem is így lesz.

Megfogadom a tanácsokat. Köszönöm szépen !

Amitől tartok még az a brutál migrén, amiről sokan írtak máshol, hogy császár után lehet ilyen. Erről hallottatok ?

szept. 13. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Elméletileg lehet, ha megemeled a fejed. Rám is szóltak mikor toltak ki a megfigyelőbe és egyszer megemeltem, hogy ne emelgessem a fejem mert migrénem lesz. Szerencsére nem lett.
szept. 13. 08:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen attól lehet migréned ha a műtét után emeled a fejed.

Míg ki nem megy az érzéstelenítő addig nyugodtan pihenj, aludj.

Ami viszont borzalmas. A műtét után az orvos jön és nyomkodja a hasad. Na az nem kertelek, nagyon fáj.

szept. 13. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

Könnyebb lesz ❤️ Nem mondom, hogy nem fog fájni a felállás 1-2 napig

.. De bármennyire fáj erőt kell venni magadon, és sétálgatni, mozogni sokat.. Annál hamarabb gyógyulsz.. Annál könnyebb lesz... Pénteken szültem és csak vasárnap vették ki a katéteremet... És a drén csövet is.. Addig úgy mászkáltam.. Baromi kellemetlen volt úgy zuhanyozni, de segítettek fogni a tartályaim 🤣 kedden jöhettünk haza addigra már szaladtam. Nem viccelek a család is meg volt lepődve, de még én is magamon... Akkora löketet ad az a kis élet amiért te vagy felelős, hogy hihetetlen 😊 Nyugi... Mikor a karodban lesz elfelejtesz minden addigi nehézséget ❤️ kitartást.. És gyors felépülést.. Boldog babázást kívánok ❤️

szept. 13. 23:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek !:)
szept. 15. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!