Bélfereg nagyon veszélyes?
Sziasztok.
Elnezest kerek ha valaki nem birja ezt a temat.
Szamomra is nagyon kellemetlen es nagyon rosszul erzem magam.Ma vettem észre hogy a szekletemben nagyon pici féreg mászkál. Nagyon megijedtem én sosem voltam gilisztas mindig nagyon odafigyelek a tisztalkodasra. Egyenlőre senkinek nem mondtam a családban mert szégyenlem magam . Milyen gyogyszert tudnék venni? És már több hete észre vettem hogy fáj oda lent és viszket de sajnos nem ellenőriztem a dolgot. Csak ma vettem észre.
Hívd fel a háziorvost, fog felírni gyógyszert.
Ne kísérletezz népi gyógymódokkal, a gyógyszer pikk-pakk kiírtja és nem lesz semmi bajod.
Nekem anno a gyerekem hozta haza az oviból, mire észrevettük már szinte mindenki megfertőződött :( A gyógyszerrel teljesen meggyógyultunk, rövid időn belül.
Megelőzés az állandó alapos kézmosás, mert ezeket szájon keresztül lehet elkapni.
Csak holnap tudok menni orvoshoz.
Félek hogy elhanyagoltam. Ugyanis már több hete érzem a tüneteket.
Rosszul értetted, a vermox kifejezetten bélféregre van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!