Uzazás közben vonaton illik nagydolgot intézni?
Figyelt kérdés
Budapestre tartunk a párommal, egésznapos programra. Sajnos most kezdett nyomasztani, s csak este érünk haza. Azt sem tudom, hogy ha leszállunk lesz-e időm nyilvános mosdót keresni. Lehet inkább inkább tartogassam egész nap?
Felmértem a slozit, de nem valami tiszta és látom a síneket is, nagyon nem merem itt elintézni.
19L
szept. 1. 07:17
1/7 anonim válasza:
Ha nincs más választásod, muszáj lesz.
2/7 anonim válasza:
Ez nem illem kérdése. Ha kell akkor mész.
Ha azt mondjuk nem illik akkor mit csinálsz?
3/7 anonim válasza:
#2, akkor egész nap tartogatja, írta is.
Kérdező, érdemes végigmenni a vonaton mert sokszor különböző minőségű kocsik vannak besorozva. Bármelyik wc-be mehetsz.
És igen, nyugodtan lehet nagydolgot is intézni ott. Igen , ha régi fajta a wc, akkor a sínekre megy, ez van. Kézfertőtlenítőd remélem van, a csap nem mindig működik.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, letudtam végül. Jobb megkönnyebbülni :-)
szept. 1. 08:56
5/7 anonim válasza:
Ha kell, akkor kell, nem illem kérdése. Egyébként ez a vonaton kakilás is pár havonta visszatérő kérdés, arról nem is beszélve, hogy nemigen életszerű. Ha van idő arra, hogy a gyakorira kiírjuk, és még várjunk is 1 órát a válaszokra, akkor annyira nem lehet sürgős az inger...
6/7 anonim válasza:
"Ha menni kell, akkor menni kell!" (Jurassic Park)
7/7 anonim válasza:
Te már évek óta 19 éves vagy kedves kakifétises - és mindig vonaton jön rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!