Inkább SZTK-ba járok, nem telik arra, hogy az amúgysem szegény orvosok zsebét keményre tömködjem.
2023. dec. 5. 10:06
2/8 anonim válasza:
Én 20.000ft-ot szoktam. Szerintem manapság sajnos ennyi a reális. Ha kevesebbet adok, furán néznek rám. Nekem meg ennyit megér évente az egészségem.
2023. dec. 5. 10:50
3/8 A kérdező kommentje:
Igen én is ott körül gondoltam.
Jelzem nem a főváros!
Az első válaszolónak szeretném írni hogy mindenki maga dönti el, mint ahogy a 2-es is írta nekem is megér ennyit az egészségem, és az hogy ne úgy bánjanak velem mint egy darab szarral az SZTK-ban, persze tisztelet a kivételnek tudom hogy vabnak jó és kedves orvosok ott is.
2023. dec. 5. 17:43
4/8 anonim válasza:
Kettes vagyok! Ezért aki lepontozott, nagyon tudom sajnálni,, hogy évente nem futja neki egy 20-as arra, hogy egy szűrésre elmenjen. Gondolom azért a cigi az minden nap megvan, az meg ki lehet számolni mennyi egy évben.....
2023. dec. 5. 18:16
5/8 anonim válasza:
4-es, miért kellene BÁRMIT adni egy ingyenesen is elvégzendő vizsgálatért???
2023. dec. 6. 14:08
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kell, itt nem is arról van szó
Aki sztkba megy az menjen aki maganba az meg menjen maganba😊 itt az volt a kerdes hogy mennyit illik adni ha valaki maganba megy es nincs arlista.
Egyébként sokan a bánásmód miatt mennek magánba illetve rugalmasak az orvosok idopont tekintetében és jó esetben nem kell fél napokat a rendelőben ülni😊
2023. dec. 6. 14:58
7/8 anonim válasza:
Rákszűrés van az SZTK-ban is, nem kell ahhoz magán orvos. Meg miféle magánrendelés az, ahol nincs árlista?
2023. dec. 7. 13:31
8/8 anonim válasza:
5-ös! Azért , mert ott emberként bánnak velem. Az sztk-ban meg mintha nyűg lenne nekik megcsinálni. Szóval nekem az emberi bánásmód ér ennyit. Lehet újra lepontozni, ha ez elégít ki téged!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!