Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vasúti vécén illik nagydolgot...

Vasúti vécén illik nagydolgot intézni?

Figyelt kérdés
Egésznapos programon voltam Budapesten, siettem a vonatra, már nem volt időm elintézni. Nem akarom, hogy hazáig nyomasszon, éjfélre érnék hazam. Érzem az ingert, s a hasam is görcsöl. Sanos olyan szabadba ürítős a vécé, felmértem a mosdót. Amúgy viszonlag elfogadható, majd leteríteném papírral. Remélem nem látja majd senki a sineken. (19L)
2023. nov. 30. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Ooooookéééé.... Ez egy izgi történet volt. Várható belőle egy sorozat a Netflixen?
2023. nov. 30. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Mozgó vonaton nyugodt szívvel intézheted.
2023. nov. 30. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Allomason nem szep kakilni, mert akkor ott fog buzologni a sinek kozott, ahol az emberek is varakoznak... egyebirant lakatlan teruleten nyugodtan. Ja es ha ujfajta FLIRT (ami ugy nez ki, mint egy villamos), azon pl zart WC tartaly van, szoval ott allomason is akarmit csinalhatsz.
2023. nov. 30. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Majd a Vágányos Kakiellenőrző Bizottság (VKB) ellenőrizni fogja az éjszakai tevékenységedet!
2023. nov. 30. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Azért van .
2023. nov. 30. 20:20
 6/9 qkker1 ***** válasza:
0%

"Allomason nem szep kakilni, mert akkor ott fog buzologni a sinek kozott,"

Minden vonaton zárt a rendszer, már évtizedek óta nem a sínek közé esik a végtermék!

2023. nov. 30. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Nono! Ültél Te már BZ-n? :) Kicsit hosszabb lenen a kezem, simán fel tudnék szedni a WC-n keresztül a sínek közül egy kavicsot. (( Vagy legalábbis egy annak látszó, gyanús eredetű, képlékeny dolgot ))
2023. nov. 30. 20:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Már sikerült is letudnom. Bocsánat a kérdésért.
2023. nov. 30. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Egészségedre!

Kedves 84%-os! Te azért pontoztál le, mert nem tudod mi az a BZ? Én minden alkalommal azzal járok körülbelül 2009 óta (( Illetve tavalyelőtt volt pár hónapra egy Siemens Desiro, de hamar visszajött a BZ )) .

2023. nov. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!