Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz hogyan illik menni?

Nőgyógyászhoz hogyan illik menni?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első, kicsit izgulok. Nem tudom, illik ilyenkor teljesen csupaszon menni? Vagy csak annyira kell levágni, hogy esztétikus legyen? Vagy egyáltalán ne?
2021. máj. 25. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy neked jól esik. A lényeg, hogy ápolt legyen.
2021. máj. 25. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Hát illik igen,mert azért nem csak esztétikusabb de higiénikus is valamelyest
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Marhára nem érdekli az orvost, hogy néz ki. Tiszta legyél, ennyi az elvárás.
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Tökmindegy neki csal legyé tiszta. Naponta lát 20 puncit ha nem többet a tied se lesz különb, nem fog rá emlékezni már akkor se amint felöltözöl
2021. máj. 25. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Én amikor nőgyógyásznál voltam (aki nő volt), semmit sem borotváltam, úgy hagytam. Nem szólt egy szót se emiatt.
2021. máj. 25. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen mindegy hogy szőrös vagy csupasz csak legyél ápolt.
2021. máj. 25. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen mindegy hogy szőrös vagy, vagy csupasz az a lényeg hogy mielőtt mész zuhanyozz le. Én egy hosszított felsőben szoktam menni hogy amikor le kell vetkőzni akkor ne lógjon ki a fenekem. Egyébként ha téged zavar hogy valaki szőrösen meglát akkor vágd le de biztosíthatlak hogy nem fogja érdekelni az orvost mert amikor nem volt divat a borotválkozás akkor is volt nőgyógyászat.
2021. máj. 25. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen mindegy, de zért tusolj le szerintem előtte. Én letusoltam, és leboroltváltam egy részét, hogy ápolt legyen, de ennyi. Nem a szőrös részével fog foglalkozni a nőgyógyászod :D.
2021. máj. 25. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Én letusoltam előtte, illetve a bikinivonalat leszedtem, hogy a tangámból ne lógjon ki.
2021. máj. 25. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Nogyogyaszhoz tangaban menni XD
2021. máj. 25. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!