Mellben csomó. Valaki tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
Szerdán egyik napról a másikra egy hatalmas csomó keletkezett reggelre a mellemben, nagyon fájt. Nagyon megijedtem…piros volt körülötte és sárga váladék jön belőle azóta is, viszont a csomó már sokkal kisebb azóta és már nem is fáj annyira. Ittam antibiotikumot..hétfőn megyek orvoshoz, de addig is érdekelne ti akik tapasztaltatok ilyet, nektek mi volt? Remélem csak ciszta. Egyébként változókorban vagyok.#mellvizsgalat
aug. 30. 15:43
1/6 anonim válasza:
Tipp nagyon nincs rá. Pihenj. Az orvos majd elmond mindent.
3/6 anonim válasza:
(2, változókorban van,tehát 40+)
Esetleg akné? Vagy annak túl nagy? Ha váladékozik,tályog vagy ciszta is lehet. Remélem nem te fakasztottad ki.
5/6 A kérdező kommentje:
47 éves vagyok. Abban reménykedem, hogy nem daganat hisz az nem zsugorodna össze
aug. 31. 09:45
6/6 anonim válasza:
Állítólag a változókor ugyan úgy okozhat fel-felbukkanó hormonális csomókat mint a 17-25 közötti korosztálynál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!