Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor menstruálok vagy...

Most akkor menstruálok vagy csak megsérült a hüvelyem?

Figyelt kérdés
2 napja a baratommal szexeltunk, es feldugott egy sikositos flakont(nem nagyot) akkor ereztem h picit fajt valami de nem veszesen. masnap miutan pisiltem es kitoroltem verzett egy minimalisan. ma reggelre viszont megjobban verzett. szexeltunk baratommal es azutan megjobban elkezdett verezni, elenk piros szinuen. viszont a hasam is faj, olyan fele fajdalom mint ami a menstruacio alatt szokott lenni. viszont meg 9nap mulva kene megjonnie es soha az eletben nem jott meg ennyivel hamarabb. most ez mit jelenthet? terhesseget is jelenthet?

aug. 27. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Nő létedre komolyan nem tudod, mi az a menzesz és milyen a ciklus időtartama?
aug. 27. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, a te vérzésed, csak meg tudsz különböztetni a menstruációs vérzésed a sérülés okozta vérzéstől...

De akkor segítek. Ha ennyire véreznél sérülés miatt, akkor nem szexeltél volna, ordítottál volna a fájdalomtól. Tehát menstruálsz. Nem számít, hogy 9 nappal korábban, néha ez ilyen.

aug. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!