Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért görcsöl a méhem mikor...

Miért görcsöl a méhem mikor épp nem is menstruálok? 16/l

Figyelt kérdés

Minden mensi után egy héttel késöbb, elkezd mindennap görcsölni a méhem, addig amíg megnem jön...

És már nagyon elegem van ebből, mert nagyon görcsöl most is ahogy epp írok, de nem tudok bevenni fájdalom csillapítót, vagy görcsoldót, mert mire hatna a gyógyszer, addigra a görcs enyhűl...

júl. 20. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Élsz már nemi életet?

Ha igen, érdemes lenne egy nőgyógyászati vizsgálat, főleg ha régen nem volt ilyen problémád. Lehet be van gyulladva valami odalent, amit jó lenne kezelni

júl. 20. 22:24
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Ha két mensi között időszakosan görcsöl, akkor ez lehetne peteérés is, de mivel azt írod, hogy kitart a következő vérzésig ezért elvetném ezt az ötletet.

Ha nem élsz nemi életet, akkor is konzultálhatsz nőgyógyásszal, mert ő ebben a szakember.

júl. 20. 22:32
 3/15 A kérdező kommentje:
1, nem éltem még nemi életet
júl. 20. 22:44
 4/15 A kérdező kommentje:

2, peteérésem abból tudom hogy van, amikor a petefészkem görcsöl 1-2 napig általában, mondjuk az is nagyon tud nekem görcsölni. Régen azthittem rá, hogy a vakbelem gyulladt be, mert mindig ugyanazon az oldalon fáj.

Még sosem voltam nőgyógyásznál, félek tőle... :(

júl. 20. 22:47
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Pedig mindenképp egy nőgyógyászt javasolnék. Keress valakit, aki elkísér. Anyukáddal nem vagy ilyen viszonyban?

Esetleg megkérdezheted a védőnőt vagy a gyerekorvost is, hogy mit tanácsolnak.

Egyébként ne félj a nőgyógyásztól. Olyat keress, aki vizsgál szűz lányt is pl ultrahanggal.

júl. 20. 23:04
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
16 évesen semmi értelme nőgyógyászhoz rohanni, még nem állt be a ciklusod. Ez elfog múlni
júl. 21. 00:07
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Felelőtlenség kijelenteni, hogy el fog múlni, mert attól van, hogy még nem állt be a ciklusa!

Inkább menjen 16 évesen orvoshoz, mint pl egy kikezeletlen gyulladás miatt komolyabb következménye legyen. Az orvos nem bánt, nem mumus. Szakember, akinek megvan a tudása és az eszközei hogy segítsen.

júl. 21. 08:02
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Menj el nőgyógyászhoz és kísérjen el valaki
júl. 21. 08:45
 9/15 A kérdező kommentje:
6, nekem már beállt a ciklusom elég régóta..
júl. 21. 16:38
 10/15 A kérdező kommentje:

5, nem vagyunk, anyukám nem foglalkozik velem.

Régen, azthiszem 1-2 évvel ezelött vizsgáltak engem, pont az miatt, mert mindig azthittem, hogy a vakbelem van begyulladva, miközben csak ovuláltam, azért fájt mindig az egyik oldalt a petefészkem. De csak ulrahanggal nézték meg a méhem, akkor nem találtak semmit...

Már amúgy elég régóta görcsöl a hasam mensi elött, mensikor pedig első két napban iszonyat fáj a menstruáció, van amikor annyira fáj, hogy hányok is szó szerint...

júl. 21. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!