Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még miért nem menstruálok? 13...

Még miért nem menstruálok? 13 éves vagyok nemsoká 14 és még nem menstruálok de már egy másfél éve fehér folyásom van és nőnek a melleim és szőrős vagyok mindenhol és ezt nem értem? és kb mennyi idő múlva fog megjönni? és néha görcsöl is a hasam alul

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt nem lehet pontosan tudni,hogy mennyi idő múlva jön meg de már szerintem nemsokára.

És hát valószínűleg azért nem menstruálsz még, mert későn érő típus vagy és ne aggódj,16 éves korodig bármikor megjöhet és az még normális is.

De ne várd,hogy megjöjjön,mert onnantól kínszenvedés lesz az a hónaponta egy hét!

2016. ápr. 8. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
hamarosan meg fog jönni, ne aggódj. 16 éves korig ha nem jön meg az még normális, 16 évesen ha nem jött meg akkor kell orvoshoz menni
2016. ápr. 8. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

17 éves korig teljesen normális ha megjön!

Van még 3-4 éved.

2016. ápr. 9. 08:02
 4/5 anonim válasza:
Addig örülj amíg nem jön meg. :D
2016. ápr. 9. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VAKASZOKAT MIKOR IRTAM A KERDEST MASNAPRA RA MAR MEG IS JOZT :-) :-)
2016. ápr. 24. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!