Miért probléma, hogy nem menstruálok?
Cerazettet szedek, direkt azért mert megszűnteti a menstruációt.
Nálam egy hétig tartott mindig a vérzés, sokszor olyan rosszul voltam hogy elájultam. Előtte egy héttel már fájt a derekam, gyulladt pattanásos lett az arcom, puffadt a hasam. Utána is pattanásos voltam még egy hétig legalább. Gyyereket sose akartam, így feleslegesnek tartom. Olyan 8 éve cerazettezek, és szép a bőröm, nem híztam. Semmi negatív mellékhatást nem tapasztaltam.
A munkahelyemen megvádoltak hogy véres betétet hagytam a wcben. Egy hosszú vita lett belőle, ekkor mondtam, hogy én nem menstruálok, gyógyszert szedek. Azóta csak az okoskodást hallgatom, hogy ez nem normális dolog. Létszükség egy nőnek a menstruáció.
Valóban létszükség lenne?
Ha annyira lényeges lenne, akkor tapasztaltam volna már valami negatívumot a 8 év alatt, nem?
Orvos se írná fel a gyógyszert, ha annyira probléma lenne (tudja hogy nem menstruálok tőle)
Nem tudom milyen kettyósokkal dolgozol együtt, de semmi közük ezekhez a dolgaidhoz.
Ha neked nem baj, akkor nem baj.
Nehogy már még neki kelljen magyarázkodnia meg kifogásokat keresnie. :D Meg kell mondani a flepnis kollégáknak hogy semmi közük hozzá, és kész.
1. Semmi közük hozzá.
2. Maga a menstruáció hiánya nem probléma. A probléma az, ha valami szervi ok miatt nincs menstruációd pl. ciszta, daganat, hormonális okok.
3. Még mindig kurvára semmi közük hozzá.
4-es, nem baj, hogyha ostoba vagy, csak akkor maradnál csendben.
Ja, ha nő lennél, tudnád, milyen pl egy endos menzeasz, amiben az a CSODA, ha épp nem ájulsz el a fájdalmaktól.
De ha nőként írtad ezt, őszintén sajnállak.
Kérdező: semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!