Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért probléma, hogy nem...

Miért probléma, hogy nem menstruálok?

Figyelt kérdés

Cerazettet szedek, direkt azért mert megszűnteti a menstruációt.

Nálam egy hétig tartott mindig a vérzés, sokszor olyan rosszul voltam hogy elájultam. Előtte egy héttel már fájt a derekam, gyulladt pattanásos lett az arcom, puffadt a hasam. Utána is pattanásos voltam még egy hétig legalább. Gyyereket sose akartam, így feleslegesnek tartom. Olyan 8 éve cerazettezek, és szép a bőröm, nem híztam. Semmi negatív mellékhatást nem tapasztaltam.

A munkahelyemen megvádoltak hogy véres betétet hagytam a wcben. Egy hosszú vita lett belőle, ekkor mondtam, hogy én nem menstruálok, gyógyszert szedek. Azóta csak az okoskodást hallgatom, hogy ez nem normális dolog. Létszükség egy nőnek a menstruáció.

Valóban létszükség lenne?

Ha annyira lényeges lenne, akkor tapasztaltam volna már valami negatívumot a 8 év alatt, nem?

Orvos se írná fel a gyógyszert, ha annyira probléma lenne (tudja hogy nem menstruálok tőle)

júl. 30. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen kettyósokkal dolgozol együtt, de semmi közük ezekhez a dolgaidhoz.

Ha neked nem baj, akkor nem baj.

júl. 30. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem tudom megmondani, hogy hosszútávon lesz-e baj, de nyugodtan mondhatod, hogy endometriózisod van, azoknak szoktak felírni menstruációt megszüntető gyógyszert, bár a nevét most nem tudom.
júl. 30. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már még neki kelljen magyarázkodnia meg kifogásokat keresnie. :D Meg kell mondani a flepnis kollégáknak hogy semmi közük hozzá, és kész.

júl. 30. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
6%
Akkor hagyd ezt abba, menj férjhez és szülj gyereket, mert NŐ vagy és feladatod van az életben, ami esélyes, hogy ez, hacsak nem szerzetesi hivatást érzel, vagy komoly egészsáégügyi oka nincs. De az egyhetes mensi nem egészségügyi ok, más nő is szenved. Hagyd abba ezt a gyógyszert és inkább keress egy nőgyógyászt! Mit gondolsz, beleavatkozol az élet csodájának női folyamatába és amjd a tested megköszöni? Mit gondolsz, külsőre mik változnak majd meg ha a hormonjaid tönkre teszi a gyógyszer, kockáztatod a külsőd és LEGFŐKÉPP, gondoltál már a méhdaganat, petefészekciszta, méhnyakrák kockázatára? Azért kicsit nézzél magadba!
júl. 30. 12:46
 5/7 Metionin ***** válasza:
52%

1. Semmi közük hozzá.

2. Maga a menstruáció hiánya nem probléma. A probléma az, ha valami szervi ok miatt nincs menstruációd pl. ciszta, daganat, hormonális okok.

3. Még mindig kurvára semmi közük hozzá.

júl. 30. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es, nem baj, hogyha ostoba vagy, csak akkor maradnál csendben.

Ja, ha nő lennél, tudnád, milyen pl egy endos menzeasz, amiben az a CSODA, ha épp nem ájulsz el a fájdalmaktól.

De ha nőként írtad ezt, őszintén sajnállak.

Kérdező: semmi közük hozzá.

júl. 31. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne etesd a trollt. :D

júl. 31. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!