Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 24 évesen mennyire oké hogy...

Sterre kérdése:

24 évesen mennyire oké hogy nincs rendszeres menstruációm?

Figyelt kérdés

Mielőtt belemennénk a részletekbe már a 3. orvost váltottam ez miatt, de mindenki azt mondja hogy ez nem gond ez oké. Voltam már kb mindenre kivizsgálva pl.: PCOS, pajzsmirigy alulműködés, stb... de egyiknél sem jött ki semmi gond. Már 16 éves korom óta van menstruációm, de volt tavaly olyan hogy egy 3 hónapig rendszeresen megjött aztán megint egy jó ideig nem. Legutóbbi menstruációm 3 és fél hétig tartott pár hónapja, de csak az első 3- 4 napban volt erős vérzés aztán csak pecsételős vérzésem volt.

Különben teljesen egészséges vagyok, fogamzásgátlót régi rossz tapasztalatok miatt nem szedek a szexet óvszeres védekezéssel oldjuk a párommal. Viszont már elgondolkodtam azon, hogy a későbbiekben ha gyermeket szeretnék ez a menstruációs gond nem e okoz majd problémát. Eddig mint írtam 3 orvos is azt mondta, hogy nem gond és ha gyermekre kerülne a sor akkor majd segítenek.

aug. 26. 17:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
7-es: Nincs túlsúlyom 44 kg vagyok. Sportolni nem sportolok bár biciklizni szoktam, de azt sem mindig, nem is nevezném sportolásnak.
aug. 27. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyon alacsony testtömeg, hacsak nem vagy alacsonyabb 150 centinél. Ilyenkor spórolhat a szervezet a hormonos dolgaival, leget attól van.
aug. 27. 15:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Jaj elírtam. 64 vagyok. Nemtudom miért írtam 44-et.
aug. 27. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!