Nem reg laparoszkopia mutetem volt. itthol vettem eszre hogy a fenekem nagy reszen egesi seruleshez hasonlo folt van. a nogyogyaszom azt mondta valoszinuleg a jod okozta mutet alat. nem hiszem hogy narmalis hogy egy mutetnel igy kiegesse a borom a jod. valadekozik eg. mit tudnek csinalni hogy hamar gyogyuljon es ne is maradjon csunyan heg
Ne napoztasd/szoliztasd azt a részt,mert a sérült bőr barnább lesz.
Ha már nem sebes, jó lehet bio oil ,a cica krém, c vitaminos szérum a halványításban.
Illetve belsőleg D, E vitamin, kollagén.
Megkérdezném,hol, mivel műtöttek.akár privát is írhatsz. Rám is vár nőgyógyászati műtét, remélem,csak laparoszkóp, nem kell vágni.
aug. 25. 20:33
2/14 anonim válasza:
Szerezz be (ha nincs) aloe vera-t. A First spray nagyon jó, fújd azzal és azt a területet gézzel fedd le. De azért ez kicsit furcsa, mert a jód nem éget. Ha allergia alakult ki akkor viszont a hasadon, ahol bekenték, ott is lenni kéne valami reakciónak.
aug. 25. 20:51
3/14 Ypszilon1980 válasza:
Milyen műtét volt az? Laparoszkópiának mi köze van a fenékhez? Jód nem éget, esetleg helyi allergia lehet, vagy valami olyan felületen való fekvés, ami a bőrre volt hatással. Az valami eszköz okozta probléma lehet inkább szerintem.
aug. 25. 22:08
4/14 anonim válasza:
3! Ráöntötték a jódot a hasára,és aláfolyt. Aztán a műtét alatt végigmarta.
aug. 25. 22:36
5/14 Ypszilon1980 válasza:
De csak a fenekét?
aug. 25. 22:40
6/14 anonim válasza:
4. A jód nem éget és nem is mar! Ha nincs rá érzékenység, akkor semmilyen hatása nincs a bőrre. Ha van érzékenység, akkor azon a helyen is, ahol a laparoscopiát csinálták. Valószínűleg nem a jód volt a ludas. Lehet, hogy valamilyen egyéb, pl. felületfertőtlenítő volt ott.
aug. 26. 11:52
7/14 anonim válasza:
5!
Mivel ott gyűlt össze, és ott nyilván nem törölték le műtét alatt, mivel nem fogják emelgetni...
Mi nem érthető ezen?
Ebben feküdt,összegyűlt a feneke alatt,megmarta.
Már nyolcféleképpen magyarázom,mint az autista lányomnak,komolyan.......
Hihetetlen.
aug. 26. 11:54
8/14 Ypszilon1980 válasza:
#7:Jó, ne kapjál agyvérzést azért, ezt mindenki érti, csak a jódnak nincs égető hatása.
aug. 26. 12:19
9/14 anonim válasza:
8!
Nekem a császármetszés utáni erős hüvelyfájdalmamat is a jódos fertőtlenítésre fogta a doki. Szóval biztos nem tesz jót.
Amúgy meg van jódallergia,kérdező!
aug. 26. 13:26
10/14 anonim válasza:
7.
Még egyszer leírjuk. A jód nem éget és nem is mar, még akkor sem, ha benne fekszik valaki! Capiche?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!