Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hónapja késik! Lehetséges,...

2 hónapja késik! Lehetséges, hogy a szülés kavart be és időbe telik míg a hormonok visszaállnak? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Januárban született a kisfiam 3 hónapig nem menstrualtam utána megjött, következő hónapban időben, utána levő hónapban 1 hét késes és most június 20.án volt meg utoljára. Nem szedek gyógyszert élünk nemi életet igaz megszakítással tudom az se véd. De a lényeg, hogy csináltam tesztet 1 hónapja mikor nem jött meg 2 hét kimaradás után és negatív lett. Volt már hasonló annak aki szült. Normális, hogy kihagyás van? Köszönöm előre is a válaszokat.
aug. 15. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

hát ha megszakítással "védekeztek"... tesztelj megint szerintem. vagy menj el nőgyógyászhoz, hátha ha ultrahangozna téged lenne ott már valaki...

hormonok miatt is lehet persze, de az a biztos ha elmész nőgyógyászhoz!

aug. 15. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Ebben a 2 hónapban 2x voltunk együtt mielőtt meg kellet volna jönni de úgyse tesztet csináltam és negatív volt és az utolsó aktus tegnap történt mivel a párom majdnem 3 hétig kórházba volt. Úgyhogy terhes max akkor lehetnek ami 2 hónapja történt aktus de ugye a teszt negatív volt. Megyek persze jovoheten orvoshoz lehet infarktust kapnék ha látnának valamit 🙄 Imádom az anyaságot és szeretnénk kistesót de még legalább 2-3 év ☺️
aug. 15. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
háát jobb lenne azt a 2-3 évet megvárni szerintem is. épp elég lehet az akció a mostani kisbabával :D
aug. 15. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz kistesót, akkor inkább ne megszakítással csináljátok. Felelőtlenek vagytok.
aug. 16. 07:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehetsz terhes, de piszok felelőtlenek vagytok :(
aug. 16. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!