Szerintetek teljesen visszaáll a lenti testrészem feszessége szülés után? 22 éves vagyok, de sok szülői panaszt hallottam sajnos.26hetes khm vagyok, milyen praktikákat, tornákat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 03:23
1/6 Andizsuzsi válasza:
Ha a hüvelyedre vagy kíváncsi, miért nem azt kérdezed?
Nem tudjuk megmondani. Nem tudjuk, mekkora gyereket fogsz szülni, sem azt, hogy hüvelyi úton szülsz-e, sem hogy hogyan regenerálódsz.
Az intimtorna sokat tud segíteni.
2/6 anonim válasza:
Első jól írja. Erősen függ a genetikától és a szülésedtől. Az intimtorna tényleg segít nagyon sokat, azt érdemes előtte-utána is csinálni.
Nyilván 100%-os helyreállás nincs, de azért ilyen fiatalon, egy gyerek után nem kell lestrapált 8 gyerekes anyát vizionálni :D
3/6 anonim válasza:
Ez majd csak utána fog kiderülni. Az biztos hogy teljesen nem fog rendbejönni.
4/6 anonim válasza:
Én 10 hónapja szültem. Sokat híztam, visszeres volt az egész kis- és nagyajkam. Gátvédelemmel, gátmetszés, szakadás nélkül szültem. Férjem szerint semmi nem változott odalenn, nem lehet megmondani, hogy szültem. Nekem sincsen semmilyen panaszom, se külsőre, se pedig érzésre. Gondolom a 2., 3. gyerek után már változik a dolog majd.
5/6 anonim válasza:
Jah és semmilyen tornát nem végeztem se teherbeesés előtt, se terhesen, se utána, de szerintem a következőnél figyelni fogok rá, mert a terhességből és szülésből adódó inkontinencia később alakul ki, nem közvetlenül utána. Utolsó voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Gát tágításról is hallottam, de ha most hónapokig tágítom, feszíten olajjal, mert láttam valami spéci olajat is, nem hinném hogy a 3 havi tágítás jót tenne neki, ellenben a pár órás szüléssel, ahh fene tudja, persze a picur egészségéért jobban izgulok, de ez is hozzá tartozik.
2017. szept. 2. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!