Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség? Más is van így még?

Segítség? Más is van így még?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapja vannak ezek a tüneteim, voltam már nőgyógyász és nemibeteg gondozóba is, vért és kenetet is vettek, mindenféle gombára, fertőzés, vírust, de minden negatív volt.

Időközönként kezd el fájni, égni az egész nemiszervem, kívül is van hogy viszket, de már az nem nagyon mostanában. Belül viszont mint említettem, fáj és ég is.

Kaptam rá kuppot, krémet, egy ideig használt ( két hét kB, annyi sem.) aztán ismét előjönnek a tünetek.

Már szégyenlem a párom előtt is, hogy mindig "menekülök" tőle ezen a téren...

Tudnátok segíteni esetleg hogy mit tudnék próbálni még...

Valami gyógynövényes dolog, bármi.

Negatív kommentár nem kell, köszönöm. És új orvost sem kérek privátban, van sajátom.

aug. 13. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy allergiás vagy valamire? Egy próbát megér: csak 100%-os pamutbugyit hordj, tangát ne hordj, illatmentes wc papírt használj, semmi intim törlőkendő vagy mosdógél, csak tiszta vízzel mosakodj, ha lehet nagywczés után is. A másik, ami eszembe jutott, hogy hormonális okokból száraz vagy lent, és emiatt érzed az állandó égést, viszketést. Hüvelyflóra visszaállítást nem javasoltak? Illetve egy hormonpanel vizsgálatot megpróbálnék még.
aug. 13. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Lehet kérek egy vizsgálatra akkor időpontot. És nem, nem javasolták még a kezelést, de akkor saját magamtól kezdek. Láttam is olyan készítményt, amitől sok jó eredmény érkezett, így teszek egy próbát.
aug. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!