Segítség!!!!!Tampont lehet használni vízi parkban???
Figyelt kérdés
Holnap megyünk az osztállyal Szegedre,és megyünk kb 3 órára fürödni is az aquaparkba.Viszont tegnap megjött.Szeretnék fürödni hisz már ki lett fizetve az a méregdrága jegy és nem szeretnék egyedül lenni ott osztálykiránduláson.Használnék tampont, de félek tőle.Biztonságos használni vízben?!Sokat olvastam utána és nem szeretném hogy baleset történne.A harmadik napon a mensim sem gyenge.Mikor kéne cserélni ha vizicsúzdázni is szeretnék?jún. 13. 02:10
1/4 A kérdező kommentje:
Gyors válaszokat kérek!!!!
jún. 13. 02:10
2/4 anonim válasza:
Lassú válasz nem jó?
Lehet vízben használni a tampont. Mondjuk én a 3. napon magamból kiindulva nem merném. Akkor kell rögtön cserélni ha kijöttél a vízből. És ajánlott max 1 órát vízben lenni vele. Én mondjuk akkor kényszerültem rá mikor tavaly tengerparton nyaraltunk. Akkor a tampon alá thisisredy menstruációs fürdőbugyit vettem fel plusz rétegnek.
3/4 anonim válasza:
- Lehet használni, igen
- Biztonságos, ha megfelelően használod
- Mindig cseréld, mikor kijössz a vízből.
4/4 anonim válasza:
Nekem kb minden tengerparti nyraláson megvan. Tampon és kész. Vízből kijőve csere az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!