Lányok, nők segítség? SOS?
Egy nagyon kellemetlen dologról szeretnék kérdezni, tanácsokat kérni.
Lassan 3 hónapja szenvedek a női nemiszervemmel. Ég, fáj és viszket, illetve nagyon vörös is. Alig tudok ülni, aludni rendesen tőle. Voltam nőgyógyásznál, nem talált semmi komolyat, csak gombás v bakteriális fertőzést, amire kaptam gyógyszert, krémet is. Egy hétig kellett szednem, de semmit nem változott. Belső részen nincs panaszom, többnyire a kis és nagyajkak, plusz a vagina bemeneténél nagyon kellemetlen már.
Mit ajánlotok?
Próbáltam kamilla fürdő, illetve Canesten krém, de eddig nem sokat segített.
Mit tudnék még csinálni, hogy jobb legyen?
Dokihoz menni nem látom értelmét, hiszen azt mondta, semmi nőgyógyászat dolog nincs.
Normál bugyit hordok, ilyen Bella tésztásgi betéttel.
És én is arra gondoltam, hogy más dokit keresek, mert ez nagyon kellemetlen már.
Már 14 éves korom óta van ez a fehéres folyásom.
Illetve nem említettem, de mikor ilyen helyzetben vagyok, az aftáik is újra előjönnek. Lehet összefüggés?
Ennyire gyenge lenne az immunrendszerer, hogy ezzel a két dologgal jelez?
Nekem a tisztasági betét cs.szi szét.
Nem használok, mert nekem nem éri meg, hogy viszkessek stb.
És egy ideje nagyobb dozisú antibiotikumot is szedtem lassan 2 hete de van az 3 is. Erre is gondolok hogy esetleg az cseszne így el? Eddig a betéttel semmi bajom nem volt évek óta.
(Mától van vége a kúrának.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!